Bakondi György hírek

Politikus › Bakondi György

A bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt

19.05.15 18:04

A bevándorlást meg kell állítani! címmel tartott sajtótájékoztatóval egybekötött lakossági fórumot Ercsiben Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kedden.

Bakondi György: Valótlanságokat állít a balliberális oldal kampánya

19.05.15 10:01

A nyugati politika nem a helyben segítésen, hanem „valamifajta homályos európai megoldáson” gondolkozik, ahol nem a kibocsátó országok segítése, hanem a migráció jó színben történő feltüntetése a cél.

„A bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt”

19.05.10 11:04

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója úgy véli, az európai embereket foglalkoztató legnagyobb kérdés a migráció, ezért az európai parlamenti választáson Európa fontos döntést fog hozni.

Bakondi: "az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor politikája"

19.05.10 09:49

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója úgy véli, az európai embereket foglalkoztató legnagyobb kérdés a migráció, ezért az európai parlamenti (EP-) választáson Európa fontos döntést hoz. Bakondi György az M1 aktuális csatorna…

Bakondi: Nagyon félresiklott az Európai Unió

19.05.08 21:12

Az eredeti elgondoláshoz képest jelentősen félresiklott az Európai Unió, amit az is példáz, hogy azt mondják, aki nem fogad szót vagy mást gondol, azt megbüntetik - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda…

Bakondi: Minden állítás, hogy a migráció véget ért, súlyos tévedés

19.05.08 08:21

Makón tartott előadást Bakondi György, aki a makohirado.hu-nak elmondta, az utóbbi hónapokban az Európai Parlament tevékenysége arra irányult, hogy a bevándorlás támogatása minél inkább bebetonozásra kerüljön az a jogalkotásba.

Bakondi: a bevándorlást meg kell állítani

19.05.07 16:36

Az európai parlamenti választáson való részvételre buzdító, az illegális bevándorlás veszélyeit ismertető rendezvényt tartottak Sirokban.

A(z) "Bakondi György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Bakondi György: Magyarország létrehozta a biztonságos határőrizetet

Magyarország képes távol tartani, ellenőrizni a határsértőket. A magyar határőrizet példaértékűvé vált – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Közélet

V4NA: 26 év börtönre ítélték az amerikaiakat Hollandiában megkéselő afgán migránst

A Hollandiában tervezett Mohamed-karikatúraverseny miatt sebesített meg két amerikai turistát .

Közélet

A vízhiány együtt jár a tömeges migrációval

A vízhiány és a tömeges migráció megelőzéséről és kezeléséről tárgyaltak Budapesten.

Nagyvilág

Balliberális uralom jellemzi Európa legtöbb fővárosát

Európa legnagyobb fővárosait jelenleg nagyrészt balliberális-zöld politikusok irányítják, még olyan országokban is, ahol egyébként a konzervatívoké a hatalom - írta szerdai összeállításában a Magyar Nemzet. Hozzátette, hogy Budapest…

 

Kategória ajánló