Bakondi György hírek

Politikus › Bakondi György

Bakondi György: Számos közös nevező van a bizottság új elnökével

19.07.17 22:57

A főtanácsadó emlékeztetett, a magyar álláspont világos: nem támogatják a migrációt pártoló, kötelezően szétosztó, az európai polgárokra, s az európai kultúrára veszélyt jelentő politikát.

Bakondi György: Franciaországban jelentős szervezkedésnek lehetünk tanúi

19.07.13 21:57

A „liberális csoportok és az illegális bevándorlók egymásra találásáról van szó”, ami a belbiztonsági veszélyeztetettség egy új fázisát jelenti – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György: Nagyságrendekkel csökkent a tengeren érkezők száma

19.07.03 13:47

A szigorításokra válaszul a Sea Watch nem kormányzati szervezet (NGO) munkatársai új módszert vetettek be: Olaszország partjaihoz érve a bevándorlókat csónakokba szállítják át.

Bakondi György: Továbbra is sok illegális bevándorló próbál behatolni Magyarországra

19.06.26 21:20

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kiemelte: feltartóztatásukra komoly rendőri és katonai erőre van szükség. Szerdán Röszkénél ötven, Hódunánál negyven illegális bevándorlót tartóztattak fel a magyar határon.

Bakondi: Sikerült elfogadtatni azt, ami hazánknak fontos

19.06.22 11:05

Sikerült elfogadtatni az Európai Unió (EU) tagállami vezetőinek csúcsértekezletén azokat a törekvéseket, amelyeket Magyarország kiemeltként kezelt – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en péntek este

Bakondi: a katonák bevetésével átcsoportosítható a rendőri erők egy része

19.06.05 10:02

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint azzal, hogy szombattól újra részt vesznek a katonák is a déli határ védelmében, átcsoportosíthatók lesznek bizonyos rendőri erők a határról. Bakondi György azt mondta: a következő három hónapban…

Felerősödött az illegális migráció a balkáni útvonalon

19.06.05 10:01

Felerősödött az illegális migráció a balkáni útvonalon, az Országos Rendőr-főkapitányság legfrissebb statisztikája szerint a korábbi időszakban száz, jelenleg pedig kétszáz körül van a magyar-szerb határon hetente elfogottak száma –…

A(z) "Bakondi György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Bakondi György: Magyarország létrehozta a biztonságos határőrizetet

Magyarország képes távol tartani, ellenőrizni a határsértőket. A magyar határőrizet példaértékűvé vált – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Közélet

V4NA: 26 év börtönre ítélték az amerikaiakat Hollandiában megkéselő afgán migránst

A Hollandiában tervezett Mohamed-karikatúraverseny miatt sebesített meg két amerikai turistát .

Közélet

A vízhiány együtt jár a tömeges migrációval

A vízhiány és a tömeges migráció megelőzéséről és kezeléséről tárgyaltak Budapesten.

Nagyvilág

Brexit: áttörés még nincs, csak optimista nyilatkozatok

Szerda reggel is folytatódtak a tárgyalások a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről - közölték brüsszeli diplomáciai források.

 

Kategória ajánló