Bakondi György hírek

Politikus › Bakondi György

Bakondi György: Nyugat-Európában sokadrangú szemponttá vált a biztonság

19.09.13 23:52

Olaszországban ismét a szolidaritást és az európai szintű megoldást emlegetik, ami azt jelenti, hogy az érkezőket migránskvóták szerint szét akarják osztani a tagállamok között.

Bakondi György: A magyar határon is nőtt a migrációs nyomás

19.09.10 22:10

A belbiztonsági főtanácsadó hangsúlyozta: ebben az évben eddig 7500-an próbáltak illegálisan átlépni a magyar határokon. Kitért arra is, hogy a balkáni útvonalon jelentős a migrációs növekedés.

Bakondi György: Romlott a német lakosság biztonságérzete

19.09.06 22:24

A Németországban terjedő félelem már elérte a politika szintjét is, ami jól látszik a legutóbbi – szászországi és brandenburgi – tartományi választásokon – hangsúlyozta a belbiztonsági főtanácsadó.

A megváltozott balkáni útvonal súlyos helyzetet idézhet elő

19.08.14 21:58

Az új balkáni migrációs útvonal súlyos következményekkel járó helyzetet idézhet elő a térségben - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Bakondi György: Fokozódik a migrációs nyomás a balkáni térségben

19.08.12 10:54

A migrációs főútvonalnak jelenleg nem része Magyarország, de a szerb-magyar határon idén már így is 6500 ember tett kísérletet illegális bevándorlásra.

Bakondi György: A kvótarendszer hatására még többen indulhatnak útnak

19.08.02 21:48

Mindenféle szétosztás, mint például a kvótarendszer, hatására újabb és újabb migránsok indulhatnak útnak – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Megértést szorgalmaz a kelet-közép-európai országok iránt Von der Leyen

19.07.18 07:27

„Muszáj kimenteni a Földközi-tengeren bajba jutottakat, de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan Európába kell hozni őket” – nyilatkozta a migráció kapcsán Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság következő elnök.

A(z) "Bakondi György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Bakondi György: Magyarország létrehozta a biztonságos határőrizetet

Magyarország képes távol tartani, ellenőrizni a határsértőket. A magyar határőrizet példaértékűvé vált – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Közélet

V4NA: 26 év börtönre ítélték az amerikaiakat Hollandiában megkéselő afgán migránst

A Hollandiában tervezett Mohamed-karikatúraverseny miatt sebesített meg két amerikai turistát .

Közélet

A líbiai parti őrség elfogott 90 migránst

Elfogott a líbiai parti őrség 90 afrikai migránst, akik gumicsónakkal próbáltak törvénytelenül Európába jutni – közölte a líbiai hatóság.

Nagyvilág

PM-államtitkár: A hosszú távon fenntartható növekedés a legfontosabb

Az uniós átlagot tartósan meghaladó, hosszú távon fenntartható növekedést nevezte a legfontosabb gazdasági célnak a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

 

Kategória ajánló