Bajorország hírek

Nagyvilág › Bajorország

Bajorországban is lazítják a járványlassító korlátozásokat

20.05.05 20:55

Egyre több német tartomány jelent be terveket a koronavírus-járványt lassító korlátozások fokozatos visszavonására, kedden a járvánnyal legerősebben sújtott Bajorország kormánya is ismertette menetrendjét.

Koronavírus: így indul újra az élet Bajorországban - Ez vár ránk is?

20.04.28 23:29

Markus Söder bajor miniszterelnök kedd délutáni sajtótájékoztatóján ismertette, hogyan képzelik el a koronavírus-járvány elleni további intézkedéseket.

A világ legnagyobb sörfesztiválja is elmarad

20.04.24 16:14

A koronavírus-járvány miatt 2020-ban nem rendezik meg a világ legnagyobb sörfesztiválját, a müncheni Oktoberfestet, jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Markus Söder, Bajorország miniszterelnöke.

A múzeumok már gyűjtik a járvány dokumentumait – nekünk is támadt pár ötletünk

20.04.13 21:04

Na nem itthon, hanem Bajorországban, ahol a nem állami múzeumok kezdték el összeszedni azokat a dokumentumokat, amik a koronavírus-járványt és hétköznapjainkat örökítik meg. Hozzátettük a magunkét. Ezek a gyűjtemények…

Németországban 17 ezer fertőzött és 44 halott van, de az emberek nem változtatnak

20.03.20 13:37

A német tartományok közül elsőként Bajorország kijárási tilalmat vezetett be a járvány miatt. A 83 milliós Németországban 17 ezer fertőzött és 44 halott van, de az emberek nem változtattak jelentősen az életmódjukon. Ha a hétvégén nem javul a helyzet, az…

Koronavírus: katasztrófahelyzetet vezettek be Bajorországban

20.03.16 13:26

Katasztrófahelyzetet vezettek be hétfőn Bajorországban, Németország legnagyobb területű, második legnépesebb tartományában az új koronavírus járványa miatt, Svájcban jelentősen nőtt a fertőzöttek száma.

A(z) "Bajorország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Koronavírus: Bajorországban is lazítják a járványlassító korlátozásokat

Egyre több német tartomány jelent be terveket a koronavírus-járványt lassító korlátozások fokozatos visszavonására, kedden a járvánnyal legerősebben sújtott Bajorország kormánya is ismertette menetrendjét.

Ország

Industria: a berlini fal mögött húzódó steampunk rejtély

Érdekes időpontban játszódik a Bleakmill játéka, ami ráadásul David Lynch munkásságára fog támaszkodni. A HeadUp Games lesz a kiadója az Industriának, ami már most Steam-oldallal rendelkezik. Inspirációként a…

Közélet

Őrizetbe vettek egy afgán származású illegális bevándorlót

A rendőrség őrizetbe vett egy afgán származású illegális bevándorlót a dunaszerdahelyi járásbeli Csallóközcsütörtök község mellett. A személyt átadták az idegenrendészetnek. A rendőrség erről a közösségi hálón tájékoztatott.

Gazdaság

Június 6-tól két baranyai mellékvonalon is csak napi egy-egy vonatpár fog közlekedni

Beigazolódott, amit közlekedési szaklapok már napok óta megszellőztettek: a MÁV a járvánhelyzetre hivatkozva rengete mellékvonalon visszavágja a vasúti közlekedést a nyári menetrendben. Baranyából a Villány-Mohács és a…

 

Kategória ajánló