Bajnai Gordon hírek

Ismert személy › Bajnai Gordon

Informátor 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán

20.06.20 15:01

Százmilliós megrendelések kerültek sokszorosan túlárazva Gyurcsány haveri cégeihez a Fővárosi Önkormányzattól – bővebben a ma esti informátorban.

Bajnán fogták el a férfit, aki ellen európai elfogatóparancs volt érvényben

20.06.18 11:13

Az egyenruhások június 17-én intézkedés alá vontak egy férfit Bajnán, akiről kiderült, hogy ellene európai elfogatóparancs van érvényben.

Egymásba rohant két autó a Kéve utcán

20.06.17 15:04

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi szerda délután Kiskunhalason, a Kéve utcában. A karambolban mindkét jármű bal első kereke kitört. Úgy tudjuk a balesetben személyi sérülés nem történt, viszont mindkét autó…

Karácsony: a Lánchidat mindenképpen felújítjuk

20.06.10 11:33

A Lánchidat nemzeti kincsnek tekintjük, ezért akkor is fel fogjuk újítani, ha beleroskadunk, mégpedig lehet, hogy beleroskadunk - írta a főpolgármester közösségi oldalán.

Karácsony csak a Bajnai Gordon villájához vezető utat újítja fel a Hegyvidéken

20.05.31 07:43

Kerékpársáv felfestése helyett felújíttatja a Bajnai Gordon villájához vezető Szarvas Gábor utat a „méregzöld” főpolgármester.

Bajnai utcáját újítja fel Karácsony

20.05.30 09:15

Bajnai Gordon az ellenzéki főpolgármester-jelölt aktív támogatója volt tavalyi önkormányzati választás kampányában.

Válságkezelés tíz éve és most

20.04.18 05:07

Megszorítás helyett támogatják és felfűtik a gazdaságot, sarcolás helyett megvédik a családokat. Ez a különbség a Gyurcsány–Bajnai- és az Orbán-kormány válságkezelése között.

A(z) "Bajnai Gordon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Árokba zuhant egy autó Zsámbék és Felsőörs között

Megcsúszott az úttesten, majd egy hat méter mély árokba zuhant egy gépkocsi Mány térségében, a Zsámbékot és a felsőörsi településrészt összekötő úton. A vezető a bajnai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt…

Politikus

Több százezer forintot fizet titokban egy megszüntetett tanácsadói testület tagjainak a momentumos polgármester

A tanácsadói testületet azért kellett megszüntetni, mert nagy volt miatta a felháborodás. Pénzt mégis kapnak. Gyurcsányi trükk - mondja a Fidesz.

Politikus

Elutasította a rendőrség az Orbán Viktor elleni feljelentést

Elutasította a rendőrség az Orbán Viktor elleni feljelentést, amit a volt miskolci polgármester búcsúztatója miatt tett egy magánszemély. Szerinte ugyanis a miniszterelnök megszegte a járványügyi korlátozásokat, mert a temetésen…

Életmód

Kigyulladt egy pince Tiszakécskén

Tűz ütött ki egy családi házban, Tiszakécskén, a Kodály Zoltán utcában. Ég a mintegy negyven-ötven négyzetméteres pince. A helyi önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre tartanak a kecskeméti hivatásos tűzoltók is.

 

Kategória ajánló