Bajnai Gordon hírek

Ismert személy › Bajnai Gordon

A bajnai táj szerelmese lett a szobrász, melyet festményei hűen tükröznek

20.10.29 19:22

Lovász Zoltán eltökélt célja, hogy minél magasabb szintű legyen itthon az akvarell- festészet társadalmi elfogadottsága.

Oszkó Péter elhatárolódott a Momentum Mozgalomtól

20.09.27 15:32

Nem szeretné, ha a közéleti aktivitását bárki a saját egyéni vagy pártpolitikai céljaira használná fel.

A(z) "Bajnai Gordon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Árokba zuhant egy autó Zsámbék és Felsőörs között

Megcsúszott az úttesten, majd egy hat méter mély árokba zuhant egy gépkocsi Mány térségében, a Zsámbékot és a felsőörsi településrészt összekötő úton. A vezető a bajnai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt…

Politikus

Több százezer forintot fizet titokban egy megszüntetett tanácsadói testület tagjainak a momentumos polgármester

A tanácsadói testületet azért kellett megszüntetni, mert nagy volt miatta a felháborodás. Pénzt mégis kapnak. Gyurcsányi trükk - mondja a Fidesz.

Politikus

Ismét lép a "víruslabor": most a támogatásokat emelik

A koronavírus-járvány negatív szociális hatásainak ellensúlyozása érdekében Ausztriában - amelyet Orbán Viktor korábban Magyarország víruslabor megnövelik a családtámogatásra szánt összegeket - jelentette be Susanne…

Életmód

Kigyulladt egy pince Tiszakécskén

Tűz ütött ki egy családi házban, Tiszakécskén, a Kodály Zoltán utcában. Ég a mintegy negyven-ötven négyzetméteres pince. A helyi önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre tartanak a kecskeméti hivatásos tűzoltók is.

 

Kategória ajánló