Bajnai Gordon hírek

Ismert személy › Bajnai Gordon

Balázs Péter: nem Orbán Viktor volt a főszereplő a vétóban

21.01.20 19:59

Bár Orbán Viktor látszólag haladékot kapott a jövő évi választásokig a jogállamisági mechanizmussal kapcsolatban, már több jel utal arra, hogy ez csak illúzió, jelentette ki a Privátbankár.hu-nak Balázs Péter korábbi berlini nagykövet és uniós biztos, a…

Gyurcsány és Bajnai közeli bizalmasa most Karácsony Gergely jogi tanácsadója

21.01.12 17:47

Tordai Csaba Demszky Gábor kabinet-főnökeként kezdte, majd a Gyurcsány-féle Miniszterelnöki Hivatal államtitkára lett, Bajnai alatt pedig ügyvédként szolgált.

Adóemelést javasol a Magyar Szocialista Párt

21.01.05 08:13

Szekeres Imre, a Gyurcsány–Bajnai-kormányok honvédelmi minisztere hétfőn osztotta meg pártja adóemelési javaslatát a Népszavában.

Újra segélyalapú társadalmat rémálmodik a baloldal

21.01.02 10:07

A mostani baloldali koalíció előképe, a Gyurcsány–Bajnai-kormány a gazdasági válságban elengedte az emberek kezét, és támogatás helyett megszorításokat vezetett be.

Fának ütközött egy autó a Tinnye és Piliscsaba közötti úton

20.12.03 11:07

Fának ütközött egy személyautó szerda este Pest megyében, a Tinnye és Piliscsaba közötti úton. A balesethez a bajnai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

A(z) "Bajnai Gordon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Balázs Péter: nem Orbán Viktor volt a főszereplő a vétóban

Bár Orbán Viktor látszólag haladékot kapott a jövő évi választásokig a jogállamisági mechanizmussal kapcsolatban, már több jel utal arra, hogy ez csak illúzió, jelentette ki a Privátbankár.hu-nak Balázs Péter korábbi berlini…

Politikus

Faképnél hagyták Gyurcsányt, mert csalódtak benne

Kilépett a Demokratikus Koalícióból két óbudai politikus, mert csalódtak Gyurcsány Ferencben

Életmód

Tűz ütött ki egy elhagyatott debreceni házban

Egy elhagyatott épület egyik helyisége égett Debrecenben, a Bem téren. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épületet, senkit nem találtak…

Politikus

Fekete-Győr: nem fogunk megijedni a Fidesz bosszújától

„Városainkat pedig sosem látott kihívások elé állította a járvány, Orbán Viktor mégis most döntött úgy, hogy bosszút áll az ellenzéki településeken, és elvonja a forrásaikat” – írja Fekete-Győr András.

 

Kategória ajánló