Bajcsy-Zsilinszky Kórház hírek

Életmód › Bajcsy-Zsilinszky Kórház

A kórházigazgató szerint Karácsony a felelős a Pesti úti idősotthonban történtekért

20.05.24 00:01

Az ellenzéki sajtó a Bajcsy-Zsilinszky kórházon akarja elverni a port a fővárosi fenntartású idősotthonban történt mulasztások miatt, miközben az elmúlt hónapok eseteit vizsgálva kiderül: az otthonból kórházba vitt 100 betegből 97 volt súlyosan…

Kásler és Szijjártó csak a veszélyhelyzet után válaszol bizottsági kérdésekre

20.05.20 16:08

Az otthoni használatra készült lélegeztetőgépekről és a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban kialakult helyzetről kérdezte volna a Parlament Népjóléti bizottságának elnöke Kásler Miklós és Szijjártó Péter minisztereket, ahol egyikük sem jelent meg.

Nem ment el Kásler a népjóléti bizottságba, de az MSZP-s elnök feltette a kérdéseit

20.05.20 15:26

Sem a meghívott miniszterek, sem a fideszes képviselők nem mentek el a népjóléti bizottság mai ülésére. Az MSZP-s Korózs Lajos a kérdéseit azért feltette a lélegeztető gépekről és a Bajcsy-Zsilinszky kórházban történt fertőzésekről.

Nem mennek el a Fidesz és KDNP-s képviselők a népjóléti bizottság ülésére

20.05.20 06:33

Nem lesznek ott a Fidesz és KDNP képviselői a népjóléti bizottság mai ülésén - ezt Korózs Lajos MSZP-s elnököknek már jelezték. A bizottság a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban kialakult helyzetről és a betegellátásban használt lélegeztetőgépek…

Maszk nélkül dolgozott két nővér a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban, ők fertőzhették meg a kollégáikat

20.05.12 18:01

Az RTL Híradó információi szerint a két nővér a nehéz levegővétel miatt vette le a maszkokat, miközben a fertőzött részlegen dolgoztak. Később pedig leültek ebédelni a kollégáikkal közösen.

Ma is több kórházba érkezik jelentős mennyiségű védőeszköz-szállítmány

20.04.24 14:51

Lakatos Tibor ezredes elmondta: folyamatosan ellátják a kórházakat védőfelszerelésekkel, pénteken több helyre is érkezik szállítmány. Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, a Dél-pesti Centrumkórházba, az Országos Orvosi…

Újabb szabálytalanul gazdálkodó kórházat talált az ÁSZ

20.01.09 14:59

A fővárosi Bajcsi-Zsilinszky Kórháznak 2015-2017 között sem sikerült a jogszabályokat és előírásokat betartva gazdálkodni. A hiányosságok orvoslására 30 nap alatt kell kidolgozniuk egy intézkedési tervet, amihez 12 javaslatot tett az ÁSZ.

A(z) "Bajcsy-Zsilinszky Kórház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

97 beteg kiszáradva került kórházba a Pesti úti idősotthonból

Megdöbbentő adatokról számolt be a Pesti úti idősotthonról a Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatója.

Életmód

Szilágyi István özvegye: Ha idősotthonba kerülök, belehalok

Ragaszkodik hozzá, hogy abban a házban maradjon, ahol a gyanú szerint fia megölte az ismert színészt.

Politikus

„Az Orbán-kormány költségvetése a cserbenhagyás költségvetése”

Munkahelyek százezreit menthették volna meg, ha az MSZP ajánlásait beépítik a költségvetésbe – így tömegek munkája szűnhet meg – nyilatkozta pénteki online sajtótájékoztatóján Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke.

Márka

Az Rtl Klub sztárja adta össze a szerelmeseket

A mi kis falunk plébánosa adta össze az RTL Klub Segítség! Itthon vagyok! karanténsorozatának szerelmespárját. – Érdekes volt belecsöppenni ebbe a produkcióba, ha csak egy jelenet erejéig is – mesélte Schmied Zoltán. –…

 

Kategória ajánló