Bács-Kiskun hírek

Megye › Bács-Kiskun

Állami szerveknek is fájhat a Norvég Alap miatti szkanderezés

Ma 17:37

Olyan programokat tudnának megvalósítani az önkormányzatok, amelyekre sem uniós, sem hazai források nincsenek. Lassan már a következő uniós ciklusról kellene beszélni, de még a 2014–20-as pénzről sem állapodtak meg.

A biztonságos közlekedésről beszélgettek a Mercedes dolgozóival

Ma 16:51

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyi autógyár bicikliseivel beszélgettek a biztonságos közlekedésről.

Egyetemi képzést indított a kecskeméti Mercedes-gyár

Ma 15:13

A Mercedes-gyár és a Neumann János Egyetem az autógyártás felépítését, működését, és a legújabb technológiákat megismertető egyetemi kurzust indított.

Koncerttel ért véget a centenáriumi megemlékezés Bács-Kiskun megyében

Ma 08:07

Koncerttel ért véget a centenáriumi megemlékezés Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 18., p - 08:00 A Készenléti Rendőrség zenekarát hallgathatták meg az érdeklődők Kecskeméten.

Transformersekkel szemben intézkedtek a rendőrök

Tegnap 15:49

Transformersekkel szemben intézkedtek a rendőrök Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 17., cs - 13:13 A Bács-Kiskun megyei rendőrök egyszerre két szabálytalan tehergépjárművet szűrtek ki a forgalomból az M5-ös…

Népzenei Találkozót tartanak a Hírös Agórában

Tegnap 15:32

Csütörtöktől vasárnapig tart a 30. Kecskeméti Népzenei Találkozó a Hírös Agóra szervezésében.

Állami kitüntetetteket köszöntöttek a kecskeméti közgyűlésen

Tegnap 14:02

A közelmúltban állami kitüntetésben részesült kecskeméti kiválóságokat köszöntötték a képviselő-testület csütörtöki ülésén.

Három jármű ütközött össze az 52-esen

Tegnap 07:58

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Kecskemét térségében.

A(z) "Bács-Kiskun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Egyetemi képzést indított a kecskeméti Mercedes-gyár

A Mercedes-gyár és a Neumann János Egyetem az autógyártás felépítését, működését, és a legújabb technológiákat megismertető egyetemi kurzust indított.

Közélet

Elkészült a bűncselekmények áldozatairól szóló törvényjavaslat

Készen áll a bűncselekmények áldozatairól szóló törvényjavaslat. A családon belüli erőszak áldozatainak segítséget nyújtó krízisközpontoknak anyagi támogatást kellene kapniuk az államtól. Ez szorosabbra fűzi a rendőrség és a…

Magyar település

Időközi választást tartanak vasárnap Kalocsán

Időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap a Bács-Kiskun megyei Kalocsán a 7. számú egyéni választókerület képviselője, Jánosi György (Fidesz-KDNP-Kalocsa Jövőjéért Egyesület) lemondása miatt. Kiss Csaba,…

Magyar település

„Kamasztanból jeles” - Kiskunfélegyházán

A kortárssegítő fiatalok – a bűnmegelőzési főelőadó rendezésében – színházi előadás keretein belül dolgoztak fel fontos, fiatalokat érintő bűnmegelőzési kérdéseket.

 

Kategória ajánló