Bács-Kiskun hírek

Megye › Bács-Kiskun

Téli prevenciós turné a biztonságosabb ünnepekért

Ma 09:01

Téli prevenciós turné a biztonságosabb ünnepekért Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 15., v - 10:40 Bács Kiskun megyében a rendőrség az év végi ünnepek közeledtével kiemelt hangsúlyt helyez a lakosság biztonságának…

Több fát is kitört majd egy oszlopnak csapódott

Tegnap 21:46

Kórházba szállították annak a személyautónak a sofőrjét, amely több fát is kitört majd egy oszlopnak csapódott a Bács-Kiskun megyei Jánoshalmán, a Bajai úton.

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

Tegnap 17:46

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 15., v - 15:01 A rendőrök fél nap alatt újabb harminckilenc külföldit tartóztattak fel.

„Nyitva van az aranykapu” – és a szabadiskola éves tárlata

Tegnap 15:28

Bambuszágak alkotta kapun keresztül léphetnek be az érdeklődők a Kecskeméti Képzőművészeti Szabadiskola növendékeinek hagyományos év végi kiállítására a Katona József Könyvtár különtermében. A tárlatot szombat este Kalmár Ágnes…

Két embercsempészt fogtak el a megyében

Tegnap 14:46

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök két embercsempészt fogtak el, akik összesen kilenc illegális migránst szállítottak autóikban.

Tejfeldolgozó üzemet adtak át Bács-Kiskun megyében

Tegnap 10:01

Átadták a Bács-Kiskun megyei Petőfiszálláson a Gazda-Tej Értékesítési Szövetkezet tejfeldolgozó üzemét. A mintegy 747 millió forint értékű beruházás a Vidékfejlesztési Program 347 millió forintos európai uniós támogatása mellett 400 millió forint…

II. Rákócziról emlékeztek meg a honismereti egyesület tagjai

19.12.14 13:49

A Bács-Kiskun Megyei Honismereti Egyesület pénteken rendezte meg évzáró programját a kecskeméti Katona József Emlékházban.

Határsértők áradata

19.12.14 09:34

Bács-Kiskun megyében hatvanöt határsértőt tartóztattak fel csütörtökön az egyenruhások – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

A(z) "Bács-Kiskun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

„Nyitva van az aranykapu” – és a szabadiskola éves tárlata

Bambuszágak alkotta kapun keresztül léphetnek be az érdeklődők a Kecskeméti Képzőművészeti Szabadiskola növendékeinek hagyományos év végi kiállítására a Katona József Könyvtár különtermében. A tárlatot…

Közélet

Ittasan ült volán mögé a körmendi férfi

Ittasan ült volán mögé a körmendi férfi Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 16., h - 11:35 A Körmendi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Magyar település

Megyei rendőrök kaptak elismerést

Kecskeméti és kalocsai főtisztet jutalmaztak kiemelkedő munkájukért. Gratulálunk.

Magyar település

Informatika versenyt rendezett a PG

A Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Szakgimnázium november 26-án rendezte meg a már hagyománynak tekinthető informatika versenyt az általános iskolák 7-8. osztályos tanulói számára.

 

Kategória ajánló