Bács-Kiskun hírek

Megye › Bács-Kiskun

A rendőrök meglepetéssel készültek nőnapon

Ma 17:32

Nőnapi meglepetéssel köszöntötte a hölgyeket a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A fokozott ellenőrzés során azok kaptak virágot, akiknél mindent rendben találtak.

A Falco-t fogadja kedden a Duna Aszfalt DTKH

Ma 15:07

A szombati maratoni összecsapás után alig három nappal a bajnoki címvédő Falco KC Szombathely lesz a Duna Aszfalt DTKH Kecskemét vendége kedden.

Az Ablak-kölcsönzést sem folytathatja a könyvtár

Ma 14:41

Az Ablak-kölcsönzést is fel kell függesztenie a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárnak – tájékoztatta olvasóit az intézmény.

A Kecskeméti Fürdő Gyógyászati és Wellness részlege továbbra is nyitva tart

Ma 14:10

A Kormány 104/2021. (III. 5.) rendelete, amely a mai naptól rengeteg üzlet és szolgáltatás működését korlátozza, lehetővé teszi a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatások és a magánegészségügyi szolgáltatások biztosítását. Ennek…

Ahol csak megfordult, mindenhol férjhez ment a kecskeméti nő – így bukott le

Ma 13:35

Egy kecskeméti fiatal nő először Írországban kötött házasságot, majd egy másik férfinek is igent mondott Magyarországon. Bigámia miatt emeltek ellene vádat – írja a nuus.hu. A kecskeméti nő közel hat évvel ezelőtt Írországban házasságra lépett egy…

Vasúti töltés mentén ég a gaz – teljes vágányzárat rendeltek el

Ma 12:59

A vasúti töltés mindkét oldalán, több helyen kigyulladt a száraz fű és a gaz hétfőn Kiskunhalas és Balotaszállás között. A Máv teljes vágányzárat rendelt el.

Halaszthatják a Czeglédy-per tárgyalását

Tegnap 20:40

Czeglédy Csaba pere a súlyos bűncselekmények elkövetésének gyanúján kívül politikai szempontból is kiemelt jelentőségű.

A(z) "Bács-Kiskun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

A Falco-t fogadja kedden a Duna Aszfalt DTKH

A szombati maratoni összecsapás után alig három nappal a bajnoki címvédő Falco KC Szombathely lesz a Duna Aszfalt DTKH Kecskemét vendége kedden.

Közélet

Fokozott ellenőrzés kezdődött az utakon

Megkezdődött és egész héten tart a fokozott ellenőrzés az utakon, amelynek részeként egyebek mellett a biztonsági övet és a gyermekbiztonsági rendszereket ellenőrzik – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság…

Magyar település

Rekordszámú oltás a hétvégén a kalocsai oltóponton – Március 7-ig 3048 fő kapta meg a Pfizer vakcinát a városban

A kalocsai oltóponton március 7-ig kizárólag a Pfizer/BioNTech vakcinával oltottak. A lakosság átoltása a következő oltóanyag szállítmány érkezésével folytatódik, és mint tapasztalják, egyre nagyobb az oltási kedv.

Közélet

Több mint háromszáz migráns próbált bejutni az országba a hétvégén

Embercsempészés miatt a múlt héten 12 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

 

Kategória ajánló