Baba hírek

Életmód › Baba

66 ezer gyermekpornográf felvétel volt a férfinél

21.02.22 09:16

A felvételek zömén négy és nyolc év közötti gyermekek láthatók szexuális cselekmény végzése közben, de egyéves baba is van az áldozatok között.

Kínai oltás: bizonytanok a háziorvosok

21.02.22 08:26

A páciensekre marad a döntés, hogy beoltatják-e magukat a kínai vakcinával, a háziorvosok álláspontja az, hogy aki kéri, megkaphatja ezt a fajta oltást, aki nem, azt elküldik az oltópontra Pfizer-oltásra.

A bűn kereskedői

21.02.21 20:26

A National Geographic legújabb dokumentumfilm sorozata egy sötét és veszélyes világot mutat be.

Lakásfelújítók, figyelem! A falusi csok, vagy az otthonfelújítási támogatás éri meg jobban?

21.02.21 19:25

A falusi csok és a lakásfelújítási támogatás között a felhasználást tekintve több átfedés is van, vagyis vannak sokan, akik ugyanarra a lakáscélra különböző állami támogatások közül is választhatnak. A Bank360 elemzői arra keresték a választ, hogy…

A Bcg-oltás hatása a koronavírus-fertőzésre

21.02.21 16:59

A Szegedi Tudományegyetem (Szte) Általános Orvostudományi Karának kutatói 802 olyan közös fehérjerészletet találtak a Bcg-oltás és Sars-CoV-2 vírus között, amelyek szerepet játszhatnak a vírussal szembeni immunválaszban.

A(z) "Baba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett az oltóanyaggyár építése

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Nemzeti Oltóanyaggyár és a Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyár építését a kormány.

Életmód

Digitális Covid-igazolvány érkezik a légi közlekedésben

A Covid-igazolvány tulajdonképpen egy applikáció, amiben az utasok oltásait és negatív teszteredményeit rögzítik. A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) szerint

Tudomány

Buzás Aliz csodás plakátjaival támogathatod kedvenc kávézóidat, éttermeidet

A járvány miatt sok vendéglátós kényszerül bezárásra, de számos összefogás született. A Jedermannt, a Kelet Kávézót, a Majorkát vagy a Tranzitot Buzás Aliz plakátjainak megvásárlásával támogathatjuk.

Közélet

Ingyenesen tesztelik a Xviii. kerületben az óvónőket

A Xviii. kerületben jelenleg három óvoda, illetve 17 óvodai csoport van bezárva a járvány miatt.

 

Kategória ajánló