Baba hírek

Életmód › Baba

Angyal József válaszol a Blikk Talkban: kiket érint az online számlázási kötelezettség?

20.07.02 08:07

Július elsejétől gazdaságfehérítésre hivatkozva kiterjesztette a NAV az Online Számla elnevezésű valós idejű adatszolgáltatási rendszert, vagyis ráláthat minden olyan számlára, amit cégnek állított ki egy vállalkozás. Ez mit jelent a gyakorlatban?

Tragédia a mikei tavon – Élete árán mentette meg fiát a tóba veszett apa

20.07.02 05:34

Élete árán mentette meg a fulladástól tízéves nevelt fia, Janika életét Sz. Károly. A férfi és a kisfiú a mikei tóba borultak egy csónakból, a férfi pedig utolsó erejével is a hátán tartotta az úszni nem tudó fiút.

Fény derült egy ismeretlen betegség titkára

20.07.01 21:13

Magyar kutatók vezetésével, több mint egy évtizeden át tartó genetikai nyomozással jutott el egy nemzetközi kutatócsoport egy család férfi tagjait három generáció óta sújtó kórkép eredetéhez.

Hajtóvadászat indult egy medve ellen az olasz Alpokban, állatvédők próbálják megakadályozni a kivégzést

20.07.01 16:21

Hajtóvadászat indult egy medve ellen az olasz Alpokban. Az ominózus medve az Olaszország északi részén fekvő Trentino régióban támadt egy apára és a fiára. Fabio és Christian Misseroni túrázás közben akadt össze az állattal, amely megtámadta…

Megvédte Ecclestone-t az első fekete tesztpilóta

20.07.01 14:46

Szokatlan helyről álltak ki a sport korábbi vezére mellett, akit Hamilton és az F1 vezetése is tűz alá vett: Willy T. Ribbs szerint akkor kiderült, hogy Ecclestone nem rasszista, mikor 1986-ban csapatfőnökként lehetőséget adott neki, az első feketének…

A(z) "Baba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Már tudjuk mikor jön a Jóbarátok reunion, és kik szerepelnek benne!

Már tavaly, az HBO Max indulásakor szerették volna leforgatni a várva várt Jóbarátok reuniont, viszont a koronavírus miatt nem valósult meg. Most viszont napokon belül érkezik a produkció! A forgatást már letudták, emiatt újra fel is…

Tudomány

Szórakoztató évadra készül az egri Gárdonyi Géza Színház

A járvány miatt félbeszakadt előző évad műsorára alapozó, ám új elemeket is tartalmazó szezont tervez ősztől az egri Gárdonyi Géza Színház.

Közélet

Felújítják a naszályi játszóudvart

Az önkormányzat a Magyar Falu Program keretében sikeresen pályázott az óvodai játszóudvar felújítására. Az elnyert támogatás összege csaknem 5 millió forint.

 

Kategória ajánló