Baba hírek

Életmód › Baba

Kibővítették és korszerűsítették a több mint 80 éves Galbácskerti Óvodát Gyulán

20.07.04 13:34

A gyulai Galbácskerti Óvoda egy évig tartó felújítása befejeződött, és a járvány miatti korlátozások feloldása után ünnepélyesen is átadták a megújult épületet pénteken. A gyulai önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból 170…

Lista: itt vannak a balatoni strandbelépők

20.07.04 11:57

A felnőttekre vonatkozó árakat mutatjuk, de a fürdőhelyek többségénél igénybe vehetőek gyermek, nyugdíjas illetve családi kedvezmények is.

Több hónap után találkoznak a 3 éves barátok

20.07.04 08:46

A New Yorkban élő két fiú a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozások miatt nem találkozhattak. Szüleik nagy meglepetést készítettek elő nekik, és videóra vették a nagy találkozást.

A 4 leggyakoribb kérdés, amiket mindenki feltesz magának, aki futópadon kezd el futni

20.07.04 06:12

Rosszul bírod a kinti futást a nyári melegben, ezért inkább a futópados edzéssel kacérkodsz, ám nem vagy biztos néhány dologban? Most választ adunk a 4 leggyakrabban feltett kérdésre! A Runner's World magazin írása.

A(z) "Baba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Begyújtották a Szputnyik-rakétát a magyar oltási programban

A kormány és az oltásra várók együttes akaratára lesz szükség ahhoz, hogy a javuló vakcinaellátottság látványosan megjelenjen majd az oltási statisztikában.

Nagyvilág

Bevezetik a járványügyi vészfékrendszert Németországban

Megszavazta szerdán a német szövetségi parlament (Bundestag) a járványügyi védekezés szabályait országosan egységes rendszerbe szervező törvényt, amelynek révén megszigoríthatják az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2)…

Tudomány

Magas kockázatú hitelek felé löki a járvány a brit lakosságot

Nagy-Britanniában a háztartásoknak nagyobb anyagi károkat okozott a koronavírus-járvány, mint Franciaországban és Németországban, ahol nagyvonalúbb a szociális ellátórendszer.

Közélet

407 ezer lurkó tért vissza az óvodákba és iskolákba

Hétfőtől 101 ezer gyermek járhat újra óvodába, 265 846 diák tért vissza az általános iskolákba, és 40 591 középiskolás vesz részt újra a jelenléti oktatásban - tájékoztatott szerdán az oktatásügyi minisztérium. Összesen…

 

Kategória ajánló