Baba hírek

Életmód › Baba

Férfi klub alakult Békéscsabán

20.06.20 18:55

Férfi Klub alakult az Egyensúly AE Egyesület Család és KarrierPontjában Békéscsabán, szombaton délelőtt – tájékoztatta hírportálunkat Herczegné Számel Annamária, a család és karrierpont vezetője

A képviselőnő cáfolja, hogy barátkozott Kočnerral

20.06.20 17:51

A sajtóban megjelent egy hír arról, hogy a Sme rodina (Család vagyunk) képviselője, Petra Krištúfková közelebbi kapcsolatban állt Marian Kočnerral.

Elballagtak a karcagi általános iskola végzősei

20.06.20 16:10

A Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményében huszonhárom nyolcadikos ballagott el.

Egyházi fenntartású lett a Liszt

20.06.20 16:04

A szülők többsége támogatta a vásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola fenntartóváltását, amely így szeptembertől már a Domonkos nővérek irányításával működik. A Délmagyarország cikke következik.

A(z) "Baba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Pfizer-oltás: egyeseknek lemondták az időpontját, megszólalt a kormányhivatal

A 24.hu több budapesti olvasója is jelezte kedden, hogy bocsánatkérően, magyarázkodva hívta fel a háziorvosa azzal, hogy meglévő időpontja ellenére mégsem tudja beoltani, mert a fővárosi kormányhivataltól nem kaptak…

Nagyvilág

A brit kormány új gyógyszerekkel küzdene a koronavírus-járvány ellen

A brit kormány ősztől legalább két olyan gyógyszert szeretne forgalomba hozni, amelyek elejét veszik a koronavírus terjesztésének és felgyorsítják a fertőzöttek felépülését - mondta kedden Boris Johnson miniszterelnök.

Tudomány

Moody's: gyorsítják Közép-Európa növekedését az EU-források

Az új költségvetési időszakban a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok kapják az Európai Unió kohéziós folyósításainak csaknem a felét, és a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítését célzó támogatásokkal…

Közélet

Több oktatási intézményt is be kellett zárni: legalább 30 pécsi kisgyerek van karanténban

Harminckét óvodás van karanténban Pécsett, több intézményt is be kellett zárni.

 

Kategória ajánló