B-vitamin hírek

Életmód › B-vitamin

Gyors őszi immunturbó Akkor most milyen vitamin segít, ha immunrendszerünket szeretnénk gyorsan felturbózni?

20.10.05 04:40

Az új világjárvány mindenkit arra késztet, hogy végiggondolja, mit tud tenni önmagáért. Az interneten számtalan tanácsot olvashatunk, amelyekben az otthon maradás, a kézmosás mellett a C és D vitamin szedését javasolják. A gyógyszertárakban is…

Nincs összefüggés a Covid19 és a D-vitamin között

20.10.02 17:52

A koronavírussal és a D-vitaminnal kapcsolatos kutatások nem kontrollált klinikai vizsgálatokon, hanem kórházi adatok elemzésén alapulnak, így komoly ok-okozati összefüggések megállapítására alkalmatlanok.

Megfázás - Megelőzés és kezelés

20.10.02 11:41

Az őszi és téli hidegek beköszöntével egyre gyakoribbak a felső légúti megbetegedések. A hűvös, párás környezet kedvez a vírusok, baktériumok szaporodásának, emellett a szobába zárkózó, fotelban ülő, kevés vitamint és…

Túl sók sót eszünk? Így helyettesíthetjük más fűszerekkel

20.09.30 13:19

A só fontos szerepet játszik a szervezet egészséges működésében, ugyanakkor a túlzott sófogyasztás akár szívproblémákhoz, illetve más egészségügyi problémákhoz vezethet.

Tudósok szerint akár B-vitaminnal is gyógyítható a koronavírus-fertőzés

20.09.01 06:13

A Maturitas tudományos lapban nemrég megjelent tanulmány alapján a B-vitamin potenciális alternatívája lehet a COVID-19 tünetek enyhítésének, mivel támogatja az egészséges immunrendszert.

A(z) "B-vitamin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Új gamer energiaitalok a HELL-től Itt a Hell Gamer Edition termékcsalád

Új termékcsaláddal jelentkezik a Hell Energy, kifejezetten a videojáték kedvelőkre gondolva indítja el legújabb energiaital családját, a Hell Gamer Edition-t. Játékokat idéző név és design, 3 frissítő íz, aminosavak, B-vitamin

Életmód

C-vitamin, cink és fokhagyma: ezek mos a legfontosabb immunerősítők

Immunrendszerünk feladata, hogy a fertőzésektől megvédje szervezetünket. Lássuk, hogyan erősíthetjük szervezetünk elsődleges védelmi vonalát!

Életmód

Kóros D-vitamin-hiány: az angolkór

A szervezet számára nélkülözhetetlen D-vitamin felelős a csontok szilárdságáért. Ha ez nincs, vagy nagyon alacsony a szintje, akkor különböző csontdeformitások alakulhatnak ki már csecsemőkorban.

Életmód

K-vitamin: fontosabb, mint gondolnánk

A legtöbb ember tisztában van vele, hogy szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez miért van szükség A-, B-, C-, D-, vagy E-vitaminra. A K-vitamin már sokak látókörébe nem kerül be, pedig fontos szerepe van.

 

Kategória ajánló