Ázsia Expressz hírek

Kultúra és szórakozás › Ázsia Expressz

Gáspár Evelin: "Nem vagyok én Demcsák Zsuzsa!"

19.09.05 03:51

A Mokka csütörtök reggeli adásában vendégeskedett Gáspár Evelin. Győzike nagyobbik lányát arról is faggatták, hogy az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett-e, volt-e bármi afférja az ellenkező nemmel. Evelin azt felelte, nem történt ilyen, nem is…

Kandász Andi lánya tiszta anyja

19.09.04 11:07

Amióta elindult az Ázsia Expressz 2, Kandász Andrea gyakran elmondta, mennyire hiányzott neki a forgatáson a családja. Most mesélt arról, mitől ilyen összetartó a família.

Úsznak az adósságban Horváth Grétáék

19.09.04 05:06

Az Ázsia Expressz 2. szerelmespárja nem luxuscikkre vagy nyaralásra költené a 10 milliós fődíjat, hanem az adósságuk rendezésére.

Könnyek között szenvedtek az Ázsia Expressz játékosai

19.09.03 15:25

A legcsípősebb ételek mindenkit megviselnek, van, akinek vörössé válik a feje, van, aki rohan egy pohár vízért, de a legtöbben csak sírunk a fájdalomtól. A brutál csípős ételek a játékosokból is hasonló reakciókat váltott ki.

Gáspár Zsolti: Ábel megmentette az életem

19.09.03 09:24

Még csak az első adásoknál tart az Ázsia Expressz 2, de már láthattunk civakodást, beszólást, összefeszülést, sírást, a hétfői adásban pedig drámai pillanatok szemtanúi is lehettünk.

Két hétig bujkált társai elől Hódi Pamela

19.09.02 04:12

Meglepő fordulat! Hódi Pamela (30) nem esett ki az Ázsia Expressz 2. versenyéből. A TV2-n futó utazós reality idei új szabályai szerint a kieső Hódi Pamela, Huszár Zsófia páros egyik tagja esélyt kap arra, hogy folytathassa a versenyt a második héten kieső…

Horváth Gréta büszkén mutatta meg hasi zsírpárnáit

19.09.01 20:49

Az Ázsia Expressz 2. sztárja mára már elfogadta önmagát és büszkén vállalja anyatestét. Az influenszer önmaguk elfogadására buzdítja követőit is. Horváth Gréta egy igen bevállalós fotót töltött fel közösségi oldalára. Kövér vagyok? - tette fel…

A(z) "Ázsia Expressz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Ázsia Expressz: Kikészült Horváth Gréta gyomra az egzotikus ételektől

Ázsia Expressz: Kikészült Horváth Gréta gyomra az egzotikus ételektől

Ismert személy

Demcsák Zsuzsa újra aktívan tévézne

Demcsák Zsuzsának hiányzik a televíziózás, visszatérne a képernyőre – írja a Blikk. – Nyitott vagyok műsorvezetői feladatokra, de hogy ez valóban megtörténik-e, az a jövő zenéje – mondta kérdésükre Demcsák…

Márka

Nehéz sorsú családok életét változtatja meg Ördög Nóra

Újratervezés címmel indul hétfőn a TV2 vadonatúj lakásfelújító doku-realityje, melynek műsorvezetői Ördög Nóra és Stohl András lesznek.

Ország

Tizenöt év alatt hat családtagját gyilkolta meg egy indiai nő

17 év után derült ki egy Jolliyama Joseph nevű indiai nőről, hogy 2002 és 2016 között megölte hat családtagját - írja az Index a BBC nyomán.

 

Kategória ajánló