Ázsia Expressz hírek

Kultúra és szórakozás › Ázsia Expressz

Az egyik legundorítóbb feladat vár az Ázsia Expressz 2 játékosaira

19.09.23 11:28

Gyomorforgató feladatokban eddig sem volt hiány, de a véghajrához közeledve már minden határt átlépnek a megpróbáltatások.

Rosszullétek gyötörték: nagyon megviselte Bereczki Krisztiánt az Ázsia Expressz

19.09.23 07:58

Nagyon nehezen viselte a trópusi klímát Bereczki Krisztián. Elmondása szerint végig küszködött, hiába indult kiváló erőnléttel a versenyre.

Bunda volt Hódi Pameláék kiesése

19.09.20 21:49

Még az utolsó stoppolás előtt sokan megírták az Ázsia Expressz oldalán, hogy tudják: Hódi Pamela és Bereczki Krisztián esik ki. Elárulták, mi buktatta le őket.

Interjú Janicsák Vecáékkal: „A nehézségek ellenére is összekovácsolt minket az Ázsia Expressz”

19.09.20 10:52

A korábbi indiai út tapasztalataival vágott bele az Ázsia expressz 2. forgatásába Janicsák Veca és férje, Ábel. Úgy érezték, a helyiek könnyebben nyitottak feléjük, amikor megtudták, hogy házaspárként vesznek részt a versenyben.

„Nagyon megterhelő volt” – Ez történt Janicsák Vecáék kapcsolatával az Ázsia Expressz alatt

19.09.19 17:52

Janicsák Vecát és férjét, Ladányi Jancsó Ábelt minden hétköznap az Ázsia Expressz 2 műsorában láthatják a televízió nézői. Most a páros elárulta, hogy ki hiányzott nekik a legjobban távollétük alatt, illetve, hogy milyen hatással volt rájuk a verseny.

A(z) "Ázsia Expressz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Demcsák Zsuzsa: „Egy éve ezen a napon...”

Mint ahogyan arról tavaly a Blikk is beszámolt, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása közbenismerte meg szerelmét, Krishant, akivel még akkor, ott egy villámesküvőt is tartottak.

Ismert személy

Ezt képtelen megszokni Demcsák Zsuzsa indiai férje

A műsorvezető indiai származású férje már lassan egy éve él Magyarországon, de még mindíg rácsodálkozik a számára különös „szokásra”.

Márka

Noszály Sándor világsztár színésznek üzent

A Tv2 Nagy Ő című párkereső műsorának egykori főszereplője jelenleg Magyarországon tartózkodik.

Ország

Indiát leminősítették a járvány miatt

Leminősítette India államadós-osztályzatát a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő a lépés okai között említette, hogy a koronavírus-járvány hatásai miatt az idén mély recessziót vár az indiai…

 

Kategória ajánló