Ázsia Expressz hírek

Kultúra és szórakozás › Ázsia Expressz

Janicsák Vecára kiakadtak a nézők

19.09.06 20:49

Az Ázsia Expressz második szériájában láthatjuk először, hogyan működik együtt Janicsák Veca és a férje, Ladányi Jancsó Ábel. Voltak, akiket ez meglepett, voltak, akik manipulációnak tartják, mások csak egy normális házasságot látnak. Te mit…

Rendhagyó hétvégi menü a TV2-n

19.09.06 11:13

Szeptember 8-án a Sztárban sztár leszek! második előválogatója után rendhagyó adások érkeznek a TV2-re. Különkiadással jön az Ázsia Expressz, azt követi a Személyiségtolvaj című mozifilm. A szombat sem lesz unalmas.

Netszexelt Ázsiából a TV2 sztárja

19.09.05 05:42

Jól jött a leállás Demcsák Zsuzsa, Kandász Andi párosnak az Ázsia Expressz forgatásán...

Gáspár Evelin: "Nem vagyok én Demcsák Zsuzsa!"

19.09.05 03:51

A Mokka csütörtök reggeli adásában vendégeskedett Gáspár Evelin. Győzike nagyobbik lányát arról is faggatták, hogy az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett-e, volt-e bármi afférja az ellenkező nemmel. Evelin azt felelte, nem történt ilyen, nem is…

Kandász Andi lánya tiszta anyja

19.09.04 11:07

Amióta elindult az Ázsia Expressz 2, Kandász Andrea gyakran elmondta, mennyire hiányzott neki a forgatáson a családja. Most mesélt arról, mitől ilyen összetartó a família.

Úsznak az adósságban Horváth Grétáék

19.09.04 05:06

Az Ázsia Expressz 2. szerelmespárja nem luxuscikkre vagy nyaralásra költené a 10 milliós fődíjat, hanem az adósságuk rendezésére.

Könnyek között szenvedtek az Ázsia Expressz játékosai

19.09.03 15:25

A legcsípősebb ételek mindenkit megviselnek, van, akinek vörössé válik a feje, van, aki rohan egy pohár vízért, de a legtöbben csak sírunk a fájdalomtól. A brutál csípős ételek a játékosokból is hasonló reakciókat váltott ki.

A(z) "Ázsia Expressz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Gáspár Zsolti meg van róla győződve, hogy őt lenézik Demcsák Zsuzsáék

Az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt konfliktus ütötte fel a fejét Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa, illetve Kandász Andrea között, Győzike öccse ugyanis úgy véli, a tévés lekicsinyli őt.

Ismert személy

Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa: közös fotót osztott meg a férjével

A műsorvezető jó ideje nem osztott már meg közös képet indiai kedvesével, Krishannal.

Márka

Újabb nagy műsorváltozás jön a TV2-n

A múlt heti jó hétvégi nézettség miatt ismét hasonló műsorváltozásról döntött a csatorna.

 

Kategória ajánló