Ausztria hírek

Ország › Ausztria

650 éven át látta el élelemmel Spanyolország bronzkori városait néhány termékeny völgy

20.03.16 10:55

Egy négyezer évvel ezelőtti bronzkori kultúra étrendjét és földművelési stratégiáját rekonstruálták izotópelemzéssel osztrák és német tudósok, 75 ember maradványait alapul véve.

Már az ingázókra sem vonatkozik a karanténmentesség a határon

20.03.15 20:22

A központi válságstáb döntése értelmében március 13-án visszaállította Szlovákia a határellenőrzést Csehország, Magyarország, Ausztria és Ukrajna felé.

Kijárási korlátozásokat vezet be Ausztria

20.03.15 13:05

Kijárási korlátozásokat vezet be Ausztria – írja a Kronen Zeitung Sebastian Kurz kancellár vasárnapi nyilatkoztaira hivatkozva.

Koronavírus körkép a szomszédos országokból

20.03.14 13:31

Terjed az ú típusú koronavírus a szomszédos országokban: Ausztriában több településen pánikot keltett egy meglepetésszerűen elrendelt karantén.

4 milliárd eurót tolnak az osztrák gazdaságba a koronavírus

20.03.14 13:10

Villámgyorsan lépett az osztrák kormány, már ami a koronavírus gazdasági hatásait illeti, Sebastian Kurz kormánya komoly tőkeinjekciót ad.

Így védekezik Bécs a koronavírus ellen

20.03.14 10:43

Az osztrák főváros is komolyan veszi a kormány egész Ausztriára vonatkozó egészségügyi rendeletét és április elejéig korlátozza a rendezvényeket. Bécs speciális fővárosi forródrótot is létesített az arra rászorulóknak. Szigorú intézkedésekkel lépnek…

Csaknem 500 házikarantént rendeltek már el: tízezreket ellenőrzött a rendőrség

20.03.14 09:46

460, az osztrák és szlovén határon Magyarországra belépni kívánó magyar állampolgárt rendeltek hatósági házi karanténba. Több mint 460, az osztrák és szlovén határon Magyarországra belépni kívánó magyar állampolgárt...

A(z) "Ausztria" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Több mint 40 ezer eurót fizetett a biztosító a bécsi magyar nagykövet balesete után

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt politikusa arra kíváncsi, hogy a súlyos törvényszegés ellenére hogyan maradhatott nagykövet Szalay-Bobrovniczky Vince.

Nagyvilág

Több mint 40 ezer eurót fizetett a biztosító a bécsi magyar nagykövet balesete után

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt politikusa arra kíváncsi, hogy a súlyos törvényszegés ellenére hogyan maradhatott nagykövet Szalay-Bobrovniczky Vince.

Nagyvilág

Több tízezren szorulhatnak koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos utókezelésekre hazánkban

A Budapesti Szent Ferenc Kórház főigazgatójának becslése szerint idén valószínűleg tízezreket kezelhetnek az elhúzódó covid-betegség különféle tünetegyütteseivel, amelyek gyakran hónapokon át panaszokat okoznak.

Tudomány

Zombiapokalipszis esetére írt útmutatót az amerikai Járványügyi Központ

Lehet, hogy sejtenek valamit, ahogy Nostradamus is, aki azt jósolta, 2021-ben zombiapokalipszis jön.

 

Kategória ajánló