Aukció hírek

Gazdaság › Aukció

A Digi szerint bundázott meccset kénytelen játszani

Tegnap 20:31

Nehezítik a Digi indulását a 900 és az 1500 meghertzes frekvenciaárverésen a tender eljárási szabályai a kedden közzétett tervezet alapján.

Eladó Stan, a T-Rex

Tegnap 10:11

Most bárki vehet magának T-Rex csontvázat, már akinek van hozzá legalább 8 millió dollárja, vagyis átszámítva csaknem 2 és fél milliárd forintja. Az egyik legnagyobb aukciósház ugyanis licitre bocsátja Stant, a valaha talált legteljesebb tyrannosaurus…

Bíró Icától súlyos milliókat követelnek: "Nem vehetik el az utolsó zugot, ahol élek"

20.09.17 04:52

Bíró Icát tavaly májusban lakoltatták ki az elárverezett házából, de a budai lakást két évvel ezelőtt vásárolta meg valaki egy árverésen. Az új tulaj a köztes időt fizettetné ki, havi egymillió forintos lakbérrel számolva.

Újabb frekvencia-árverést készít elő az NMHH

20.09.15 17:58

Szeptember 15-én a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyilvánossá tette véleményezésre honlapján a 900 és az 1800 MHz-es frekvenciasávokban 2022 tavaszán lejáró jogosultságok árverési eljárásának dokumentációtervezetét. A…

Ed Sheeran kamaszkori demója valakinek egy lakás árát is megérte

20.09.14 03:34

Ötvenezer fontért (19,6 millió forint) cserélt gazdát a héten egy angliai árverésen Ed Sheeran egy kiadatlan lemeze, amelyet még kamaszkorában készített a brit popénekes.

24 milliót fizettek a meggyilkolt elnök hajtincséért

20.09.13 18:31

Több mint 81 ezer dollárért (24,4 millió forint) kelt el Abraham Lincoln hajdani amerikai elnök egy hajtincse és a meggyilkolásáról szóló, 1865-ből származó távirat.

A(z) "Aukció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A Digi kifogásolja a kedden közzétett frekvenciaárverési tervezetet

Nehezítik a Digi indulását a 900 és az 1500 meghertzes frekvenciaárverésen a tender eljárási szabályai a kedden közzétett tervezet alapján – közölte a Digi az MTI-vel pénteken. A szolgáltató úgy véli, hogy az aukció feltételei az…

Gazdaság

Emelkedett a kincstárjegy hozama

Emelkedett a 12 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama.

Gazdaság

Emelkedett a kincstárjegy hozama

Emelkedett a 12 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama.

 

Kategória ajánló