Augusztus 20. hírek

Esemény › Augusztus 20.

Dal készült a nemzeti ünnep alkalmából

20.08.20 16:31

A nemzeti ünnep alkalmából készített dalt Drága Hazám - Augusztus 20. címmel Nagy Szilárd és Ragány Misa.

Ők kapták az állami kitüntetéseket augusztus 20 alkalmából

20.08.20 15:40

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára és Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára állami kitüntetéseket és miniszteri kulturális díjakat adott át március 15. és…

Augusztus 20 Kiszomboron

20.08.20 14:37

Ünnepi szentmisével és koszorúzással ünnepelték meg a kiszomboriak az államalapítást, az eseményen Lázár János, a hódmezővásárhelyi-makói térség országgyűlési képviselője is részt vett.

Mennyit tudsz augusztus 20-áról?

20.08.20 14:13

Augusztus 20-a az államalapítás ünnepe, ezért nem árt feleleveníteni a tudásunkat. A következő kvízből kiderül, mennyit tudsz! Lássuk!

Tisztavatásról osztott meg videót Orbán Viktor

20.08.20 13:32

Orbán Viktor miniszterelnök egy videót osztott meg a Facebook-oldalán az augusztus 20-i tisztavatásról.

Család és nemzet, hűség, hit és szeretet – Augusztus 20-i ünnepség Lentiben

20.08.20 13:25

Az ünnepi szentmisét követően a Templom téren tartották az augusztus 20-i városi ünnepséget Lentiben. Szabó-­Szilágyi Éva operaénekes és ­Ruzicska László színész műsora után Horváth ­László polgármester mondott ünnepi beszédet.

Megteltek a szálláshelyek, nagyot arat a belföldi turizmus a hosszú hétvégén

20.08.20 10:40

Telt házas a belföldi szálláshelyek többsége a hosszú hétvége idejére. A legtöbb szálloda extra programokkal várja a vendégeket, de mindenhol a legnagyobb figyelmet fordítják a járványügyi szabályokra. Az egyik szállásfoglaló portál szerint a…

A(z) "Augusztus 20." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Újra játszik az Aranycsapat

Novemberben visszatér az Aranycsapat az Erkel Színház színpadára, ahol nemcsak a régi, hanem az új játékosokkal is találkozhatnak már a nézők. Az alkotók pedig extra produkciókkal, izgalmas kiállítással és műsorral is…

Életmód

Új pirotechnológiai eljárás az állatbarátok számára: itt a kutyabarát csendes tűzijáték

Védd te is a kutyusok lelkét! Óvd meg Te is a kutyusokat a szilveszteri stressztől! Stresszmentes szilveszter kutyáknak!

Életmód

Új pirotechnológiai eljárás az állatbarátok számára: itt a kutyabarát csendes tűzijáték

Védd te is a kutyusok lelkét! Óvd meg Te is a kutyusokat a szilveszteri stressztől! Stresszmentes szilveszter kutyáknak!

Közélet

Emléktáblát kapott Horváth Ádám rendező, a Szomszédok megalkotója

November 20-án a szokásostól eltérően ünnepség nélkül került kihelyezésre Horváth Ádám Kossuth-díjas rendező emléktáblája a 13. kerületben, a Szent István parkban.

 

Kategória ajánló