Augusztus 20. hírek

Esemény › Augusztus 20.

Szent István Napok 2020 Zalakaros

20.06.12 10:29

2020. augusztus 20-22. között rendezik meg Zalakaroson a Szent István Napokat színes programkínálattal, kirakodó vásárral, borokkal és tűzijátékkal.

Ki legyen idén Boldog Gizella-díjas?

20.06.09 12:08

A vásárhelyiek egy hónapon keresztül tehetnek javaslatot arra, hogy ki kapja meg ebben az évben a Boldog Gizella-díjat augusztus 20-hoz kapcsolódóan Vásárhelyen – jelentette be kedden Kószó Péter, a Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány elnöke.

Brescia: Balottelli meccsek nélkül is megoldja, hogy ki akarják dobni

20.06.01 17:04

Bár március kilencedike óta egyetlen meccset sem rendeztek az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A), Mario Balotelli így is megoldotta, hogy együttese, a Brescia elgondolkodjon azon, ideje lenne megválni a balhés csatártól.

A(z) "Augusztus 20." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Újra játszik az Aranycsapat

Novemberben visszatér az Aranycsapat az Erkel Színház színpadára, ahol nemcsak a régi, hanem az új játékosokkal is találkozhatnak már a nézők. Az alkotók pedig extra produkciókkal, izgalmas kiállítással és műsorral is…

Életmód

Elmarad Melbourne-ben az újévi tűzijáték

Közben új fertőzéseket jelentettek Ausztrália déli részéről.

Életmód

Elmarad Melbourne-ben az újévi tűzijáték

Közben új fertőzéseket jelentettek Ausztrália déli részéről.

 

Kategória ajánló