Augusztus 20. hírek

Esemény › Augusztus 20.

A játékokról szól a hosszú hétvége a szentendrei Skanzenben

20.08.18 11:01

A Határtalan Skanzen tematikus évhez kapcsolódva a játékokról szól az augusztus 20-i hosszú hétvége a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, amely logikai játékokkal, ügyességi feladatokkal, koncertekkel és kézműves programokkal is várja a látogatókat.

Motoros zarándoklat lesz Mátraverebély-Szentkúton

20.08.17 20:07

Kerekes-Dancsok Regina sajtófőnök az Mti-nek hétfőn elmondta: Szent István ünnepén egykori szenvedélybetegek tesznek tanúságtételt. A katekézist Krizsán Zoltán atya, a...

Augusztus 20-án újranyit a Ludwig Múzeum

20.08.17 17:32

Csütörtökön nyit újra több hónapnyi zárvatartás után a Ludwig Múzeum, amely ezen a napon ingyen lesz látogatható.

Új buszmenetrend csütörtöktől – Kevesebb átszállás, új kapcsolatok a városrészek között

20.08.17 16:25

Új buszmenetrend lép életbe augusztus 20-tól, csütörtöktől. Új kapcsolatok, kevesebb átszállás, ütemes közlekedés – ez jellemzi ezentúl a helyi közösségi közlekedést. Hosszú tervezési munka eredménye, hogy nyolc új járat indul, sok helyen átszállás…

Színes program a debreceni virágkarneválon

20.08.17 15:55

Újabb rendezvényekkel bővül az augusztus 20-ai virágkarneválhoz kapcsolódó karneváli hét programsorozata, amely vasárnap kezdődött a Galiba gyermekfesztivállal a debreceni nagyerdei vidámparkban.

Véradásra hív az OVSZ és a Magyar Vöröskereszt

20.08.17 14:34

A kiegyensúlyozott vérellátás érdekében a közelgő augusztus 20-i hosszú hétvége előtt és után véradásra hív az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt.

A(z) "Augusztus 20." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Újra játszik az Aranycsapat

Novemberben visszatér az Aranycsapat az Erkel Színház színpadára, ahol nemcsak a régi, hanem az új játékosokkal is találkozhatnak már a nézők. Az alkotók pedig extra produkciókkal, izgalmas kiállítással és műsorral is…

Életmód

Új pirotechnológiai eljárás az állatbarátok számára: itt a kutyabarát csendes tűzijáték

Védd te is a kutyusok lelkét! Óvd meg Te is a kutyusokat a szilveszteri stressztől! Stresszmentes szilveszter kutyáknak!

Életmód

Új pirotechnológiai eljárás az állatbarátok számára: itt a kutyabarát csendes tűzijáték

Védd te is a kutyusok lelkét! Óvd meg Te is a kutyusokat a szilveszteri stressztől! Stresszmentes szilveszter kutyáknak!

Közélet

Emléktáblát kapott Horváth Ádám rendező, a Szomszédok megalkotója

November 20-án a szokásostól eltérően ünnepség nélkül került kihelyezésre Horváth Ádám Kossuth-díjas rendező emléktáblája a 13. kerületben, a Szent István parkban.

 

Kategória ajánló