Audi hírek

Autós › Audi

Keszthelyi Vivien a jég hátán is megél

20.01.11 12:56

Már ötödik éve, hogy az Audihoz került Keszthelyi Vivien, azóta minden szezon elején a felkészülést jeges autózással kezdi, melyen az Audi egyik legendája, Josef „Sepp” Haider instruktorként a kezdetektől segíti.

Pollreisz Balázs nyílt levele Orbán Viktornak

20.01.09 20:52

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Pollreisz Balázs vagyok, a győri ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje. Városunk egyik legfontosabb kérdésével, az Audi gyár jövőjével kapcsolatban keresem Önt! Mint Ön előtt is ismert, a gépjárműgyártás az utóbbi egy…

Az Audi elektromos modelljeire is felkerülhet az RS-jelzés

20.01.03 07:54

Az Audi Sport teljesítményspecifikus modelleket jelző RS embléma hamarosan a tisztán elektromos-meghajtású modellekről is visszaköszönhet.

Nem adott elsőbbséget

19.12.24 20:16

Nem adott elsőbbséget Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 29., v - 09:11 Három személy sérült meg abban a balesetben, ami Székesfehérváron, a Széchenyi út és a Horváth István utca kereszteződésében történt.

Ezek legtakarékosabb villanyautók

19.12.24 09:16

A német autósok fogyasztási adatait gyűjtő weboldal közzétette az elektromos autós felhasználói tapasztalataiból összeállított takarékossági listát. A győztes nem a legkisebb, a vesztes nem a legnagyobb e-autó.

Elkészült a százezredik e-motor a győri Audi-gyárban

19.12.19 12:04

Az Audi Hungaria munkatársai mindössze másfél évvel a sorozatgyártás megkezdése után elkészítették a százezredik e-motort Győrben.

A(z) "Audi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Kiemelkedő gyártási év áll az Audi mögött

Az Audi Hungaria a számos kihívás ellenére kiemelkedő termelési eredménnyel zárta a 2019-es évet: Győrben több jármű gördült le a gyártószalagról, mint korábban bármikor. Emellett a vállalat a sorozatgyártás megkezdése után egy…

Top magyar cég

Kiemelkedő gyártási év áll az Audi mögött

Az Audi Hungaria a számos kihívás ellenére kiemelkedő termelési eredménnyel zárta a 2019-es évet: Győrben több jármű gördült le a gyártószalagról, mint korábban bármikor. Emellett a vállalat a sorozatgyártás megkezdése után egy…

Magyar település

Baleset az M1-esen

A belső sávban szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Herceghalom közelében, a 29. kilométerszelvényben. A bicskei önkormányzati és a zsámbéki önkéntes tűzoltók áramtalanítják a…

Gazdaság

Tanárok perlik a légitársaságot az iskolára ürített üzemanyag miatt

Négy kaliforniai tanár beperelte a Delta Air Linest, aminek az egyik utasszállítója a Los Angeles-i reptérre visszafordulva üzemanyagtól szabadult meg, és ezt épp egy iskola fölött tette meg.

 

Kategória ajánló