Átverés hírek

Életmód › Átverés

Máté Gábor: Átverték a szakmát

20.12.11 15:08

Hibás felfogásnak tartom, ha valaki egyfajta politikai térbe tereli a saját színházát. Interjú.

Ennyi időre kerülhet rács mögé a bérgyilkost kereső budapesti ügyvédnő

20.12.10 11:41

Börtön várhat a bérgyilkost felbérelni szándékozó ügyvédre: a Fővárosi Főügyészség öt személlyel szemben letöltendő, egy férfi ellen felfüggesztett börtönbüntetést indítványoz.

Új átverés terjed az interneten, erre figyeljen

20.12.08 08:56

Olcsó, otthon elvégezhető tesztet ígér kéretlen e-mailekben valaki, amivel három gond van: nem lehet a teszt olyan olcsó, amiről szó van a levélben, nem lehet otthon elvégezni és a feladónem az, akinek mondja magát.

Te is kaptál ilyen levelet a Magyar Postától? Átverés, lenyúlhatják a pénzed!

20.12.01 20:44

Kihasználva az ünnepi fennforgást és a megnövekedett rendelésszámot, ismét kéretlen, veszélyes e-maileket küldözgetnek a Magyar Posta nevében. Semmiféleképpen ne kattints a zöld gombra! Kéretlen e-mailek árasztották el a…

Hatan pizsamában – A Játékszínből közvetít a SzínházTV

20.11.24 06:34

A SzínházTV következő adása a Játékszínből jelentkezik egy bohózattal. A Hatan pizsamában fordulatok, félreértések, átverések, csúsztatások és füllentések sorozata két felvonásban, Gálvölgyi János rendezésében. 

Visszaszorult a kibertámadások száma

20.11.11 20:49

Bár a világ egy járvány sújtotta télre készül, úgy tűnik, hogy a koronavírus legalább a számítógépes bűnözés közegében kezd veszíteni az erejéből. Mivel a koronavírushoz kapcsolódó csalik, átverések az idő múlásával hatásukat vesztették, a bűnözők…

A(z) "Átverés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Bíró Ica őszinte vallomása: "Félek ismét kinyitni a szívem"

Bíró Icát az elmúlt időszakban rengeteg pofon érte: vállalkozásai csődbe mentek, kilakoltatták, barátai és volt párja is átverték. A Metal Lady azonban nem adja, továbbra is igyekszik pozitív maradni. 

Gazdaság

Tavaszi nagytakarítás: tisztítja a tisztítószerek piacát a fogyasztóvédelem

Hatvanöt ellenőrzött tisztítószer közül tíznél tártak fel, főként az összetétellel és a jelöléssel kapcsolatos hiányosságokat. A legsötétebb képet az ablaktisztító folyadékok mutatták, a termékek harmadánál találtak problémát. A folttisztítók…

Nagyvilág

Fontos tanácsot kaptak azok, akik favipiravirt szednek

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint nem zártható ki, hogy a Covid-19-páciensek kezelésére használt gyógyszer fényérzékenységet okoz.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló