Átverés hírek

Életmód › Átverés

Új átverés terjed az interneten, erre figyeljen

20.12.08 08:56

Olcsó, otthon elvégezhető tesztet ígér kéretlen e-mailekben valaki, amivel három gond van: nem lehet a teszt olyan olcsó, amiről szó van a levélben, nem lehet otthon elvégezni és a feladónem az, akinek mondja magát.

Te is kaptál ilyen levelet a Magyar Postától? Átverés, lenyúlhatják a pénzed!

20.12.01 20:44

Kihasználva az ünnepi fennforgást és a megnövekedett rendelésszámot, ismét kéretlen, veszélyes e-maileket küldözgetnek a Magyar Posta nevében. Semmiféleképpen ne kattints a zöld gombra! Kéretlen e-mailek árasztották el a…

Hatan pizsamában – A Játékszínből közvetít a SzínházTV

20.11.24 06:34

A SzínházTV következő adása a Játékszínből jelentkezik egy bohózattal. A Hatan pizsamában fordulatok, félreértések, átverések, csúsztatások és füllentések sorozata két felvonásban, Gálvölgyi János rendezésében. 

Visszaszorult a kibertámadások száma

20.11.11 20:49

Bár a világ egy járvány sújtotta télre készül, úgy tűnik, hogy a koronavírus legalább a számítógépes bűnözés közegében kezd veszíteni az erejéből. Mivel a koronavírushoz kapcsolódó csalik, átverések az idő múlásával hatásukat vesztették, a bűnözők…

Gondolkodj, mielőtt kattintasz!

20.11.10 17:37

Az online vásárlás veszélyeire hívták fel online sajtótájékoztatójukon a figyelmet a rendőrség, a Magyar Bankszövetség és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet szakemberei. Szakértői becslések szerint az online térben akár csak egyszer vásárlók negyede vált…

A(z) "Átverés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

„Aljas, kegyeletsértő dolognak tartom” – Visszaéltek Kis Grófo nevével

Csalók éltek vissza Kozák László, azaz Kis Grófo nevével! Az átverésbe ráadásul – kegyeletsértő módon – az énekes tavaly decemberben elhunyt édesapját is belekeverték.

Gazdaság

Tom és Jerry-kritika: egy szörnnyé plasztikázott klasszikus meggyalázása

A Tom és Jerry mozifilm valójában egy hatalmas átverés, amiben kedvenc macskánk és egerünk csupán csak marketingfogás. Kritika.

Nagyvilág

Koronavírus: oktatási vészhelyzet alakult ki

A világ számos térségében oktatási vészhelyzet alakult ki a koronavírus-járvány miatt elrendelt iskolabezárások miatt az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) szerint.

Tudomány

Álhír terjed a Sinopharm vakcinájáról

Háziorvosok szerint nem a tű méretére, hanem az átoltottság növelésére kellene koncentrálni.

 

Kategória ajánló