Atlétika hírek

Sport › Atlétika

Átadták Szolnokon a felújított atlétikai centrumot és strandfürdőt

20.10.22 12:36

Ünnepélyes keretek között átadták Szolnokon a megújult Véső úti atlétikai centrumot és strandfürdőt szerdán. A lakosoknak ez végre egy örömhír, amire hosszú ideje várnak. 

Atlétika: Kitűnő csabai évzárás az ifjúsági összetett bajnokságon

20.10.14 13:09

Székesfehérvár adott otthont meg az év utolsó pálya bajnokságának az elmúlt hétvégén. Az összetett versenyen Hrabovszki Balázs képviselte a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club színeit.

Online kihívások a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért

20.10.12 18:04

Fussunk a tiszta és egészséges Székesfehérvárért! Erre ösztönöz mindenkit az Arak és a Depónia közös szervezése a Tesz#2020. Rendhagyó formában és időpontban ugyan, de idén is megrendezik a város egyik kiemelkedő és kedvelt sporteseményét.

A(z) "Atlétika" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Atlétika: Nem lehetnek ott az oroszok a fedett pályás Eb

Egyetlen orosz atléta sem kapott semleges státuszt a sportág nemzetközi szövetségétől (WA), így nem lesz orosz induló a fedett pályás Európa-bajnokságon, amelyet a lengyelországi Torunban rendeznek a jövő…

Sport

Ebben a zseniális medencében edz Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok egy úgynevezett speciális sodrómedencében tökéletesíti a technikáját, és fejleszti az erőnlétét. 

Tudomány

Lakosságarányosan Magyarország tizedik a koronavírusban eddig elhunytak globális listáján

A decemberi csúcsnál alacsonyabb halálozási adatok ellenére az elmúlt héten Magyarországon haltak meg a negyedik legtöbben a járványban.

 

Kategória ajánló