Atlétika hírek

Sport › Atlétika

Lendvai Ildikó: Higgyünk a kormánynak?

19.11.30 17:23

Meg lehet, meg szabad-e velük állapodni az Atlétikai Vb feltételeiről, vagy úgyis átráznak?

Szabó Tünde: minden idők legnagyszerűbb atlétikai világbajnokságát fogjuk megrendezni

19.11.29 21:48

Szabó Tünde szerint Magyarország 2023-ban minden idők legnagyszerűbb atlétikai világbajnokságát fogja megrendezni. Fotó: MTI/Máthé Zoltán A sportért felelős államtitkár pénteken este a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) díjátadó gáláját…

Leszavazta az ellenzék a szuperkórházat

19.11.28 19:52

A szerdai fővárosi közgyűlésen Karácsony Gergely főpolgármester többek között 50 milliárdos egészségügyi fejlesztéshez kötötte az atlétikai vb-hez szükséges sportcentrum támogatását. Ennek ellenére, az egészségügyi fejlesztést biztosító,…

Karácsonyék mindent a kormánytól várnak

19.11.28 18:40

Nem szavazta meg a budapesti egészségügy fejlesztéséről szóló Fidesz-javaslatot szerdai ülésén a balliberális többségű Fővárosi Közgyűlés.

Karácsony Gergely a kormány reakcióira: Eddig jó

19.11.28 17:17

Az atlétikai vb rendezéséről, illetve annak a feltételeiről a jövő héten kezd el tárgyalni a főváros a kormánnyal. Karácsony szerint nem igaz, hogy Budapest ellenezné a szuperkórház beruházást.

Stadion helyett szabadidőközpont jön létre Ferencvárosban

19.11.28 16:13

Stadion helyett olyan szabadidő- és tömegsport-központ jön létre Ferencvárosban, amely alkalmas nagy sportrendezvények megtartására is - mondta Baranyi Krisztina, a kerület polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A veszprémi Gyulaffy-iskola nyerte a mozgósítást

19.11.28 14:21

Több mint kétmillió forint értékben kaptak sporteszközökre, felújításra támogatást a veszprémi és környékbeli iskolák a májusi hagyományos városi futóviadalon elért mozgósítási verseny hozományaként.

Karácsonyék megmérték: Az atlétikai vb mellett a budapestiek többsége

19.11.27 23:13

Szinte mindenki hallott arról, hogy Budapest elnyerte az atlétikai világbajnokság rendezési jogát, 61 százalék örül ennek a hírnek, 27 százalék viszont nem.

A(z) "Atlétika" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Karácsony újabb fenyegetőzése

Karácsony Gergely újra azzal fenyegeti a kormányt, hogy a főváros nem járul hozzá az Atlétikai Vb megrendezéséhez.

Sport

Karácsony újabb fenyegetőzése

Karácsony Gergely újra azzal fenyegeti a kormányt, hogy a főváros nem járul hozzá az Atlétikai Vb megrendezéséhez.

Nagyvilág

Adakozásból kongatnák el a Brexitet

Nagy ünnepségre készül a brit kormány az unióból való kilépés napján. A Brexit pillanatában megszólalhat a londoni parlament órájának világhíres harangja, a Big Ben – ha erre az állampolgárok összeadnak közel 200 millió forintnyi…

Sport

Baji Balázs: Én csak az atlétika érdekeit tartom szem előtt

A gátfutó Baji Balázs kampányt indított a budapesti világbajnokságért, ennek okairól kérdeztük és arról, miben változtatta meg súlyos sérülése után az elmúlt egy év.

 

Kategória ajánló