Atlétika hírek

Sport › Atlétika

A NOB még idén dönt, milyen járványügyi intézkedésekre lesz szükség az olimpián

20.09.14 22:46

Az esztendő végéig határoznak a szervezők arról, milyen járványügyi intézkedésekre lesz szükség a koronavírus-helyzet miatt jövő nyárra halasztott tokiói olimpia biztonságos megrendezéséhez.

Országos szintű atlétikai központ épült Vácon

20.09.12 17:52

Országos szintű atlétikai központ jött létre Vácon, amelynek jó gazdája a Váci Reménység Egyesület és amelyhez a kormányzat 774 millió...

Jól sikerült a bajnokság főpróbája

20.09.12 10:22

A sűrű versenynaptár miatt hétközben is pályára szólították az atlétákat. A jövő hétvégi tatabányai korosztályos országos bajnokság előtt a Kopp Békéscsabai AC serdülő és újonc versenyzőinek is remek lehetőséget jelentett a gödöllői GEAC viadala.

Aranyakat és bronzokat hoztak a futók

20.09.07 16:45

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club két versenyzője is megmérette magát Magyarország 2020. évi Szenior Országos Bajnokságán, melyet a hétvégén rendeztek meg a budapesti Ikarus pályán.

A(z) "Atlétika" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Bizonyították, hogy az ország élvonalába tartoznak

Óriási egyéni küzdelmek jellemezték az atlétikai Magyar Csapatbajnokság debreceni elődöntőjét a Keleti csoportban, ahol a dobóktól kezdve a futókig, a rúdugróktól a gyaloglókig minden békéscsabai atléta részt vállalt a Viharsarok…

Közélet

Negyedik helyen zárt a PMFC

A PMFC labdarúgó csapata saját kezében tartotta a bajnoki tabella negyedik helyét. Vasárnap a kora esti órákban, Soroksár elleni győzelem a Vas László tanítványok számára a Stadion utcában az elő kelő negyedik helyet jelenti. A…

Sport

Négy kenus helye már biztos a tokiói csapatban

A 2019-ben elfogadott, és 2020-ban az olimpia elhalasztása miatt módosított felkészülési terv alapján Hüttner Csaba felnőtt szövetségi kapitány lezárta az idei válogatást a párosoknál.

Sport

Ismét vétóval zsarol Karácsony Gergely

Ha a kormány megépíti a kínai Fudan Egyetem budapesti campusát, akkor ő megakadályozza a 2023-as atlétikai vb hazai megrendezését.

 

Kategória ajánló