Atlétika hírek

Sport › Atlétika

Atlétika: Kitűnő csabai évzárás az ifjúsági összetett bajnokságon

20.10.14 13:09

Székesfehérvár adott otthont meg az év utolsó pálya bajnokságának az elmúlt hétvégén. Az összetett versenyen Hrabovszki Balázs képviselte a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club színeit.

Online kihívások a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért

20.10.12 18:04

Fussunk a tiszta és egészséges Székesfehérvárért! Erre ösztönöz mindenkit az Arak és a Depónia közös szervezése a Tesz#2020. Rendhagyó formában és időpontban ugyan, de idén is megrendezik a város egyik kiemelkedő és kedvelt sporteseményét.

Értékes ezüsttel tértek haza a gyarmati dobók

20.10.08 19:37

Az előző hétvégén Székesfehérvár adott otthont az ifjúsági és serdülő csapatbajnokságnak, ahol ügyességi és gátfutó számokban indulhattak a fiatalok.

Első helyen gyalogoltak a célba a csabai atléták

20.10.07 10:28

A hétvégén a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club több szakága csapatbajnokságon vett részt, melyet székesfehérvári Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban rendeztek meg.

Bekerült az atlétika a mindennapos testnevelésbe

20.09.30 11:40

Egyesületünk szervezésében bekerült a mindennapos testnevelés programjába az atlétika oktatás 1-4. évfolyamon – adta hírül a Hódmezővásárhelyi FC a Facebook oldalukon.

A(z) "Atlétika" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés