Atlétika hírek

Sport › Atlétika

Átadták Szolnokon a felújított atlétikai centrumot és strandfürdőt

20.10.22 12:36

Ünnepélyes keretek között átadták Szolnokon a megújult Véső úti atlétikai centrumot és strandfürdőt szerdán. A lakosoknak ez végre egy örömhír, amire hosszú ideje várnak. 

Atlétika: Kitűnő csabai évzárás az ifjúsági összetett bajnokságon

20.10.14 13:09

Székesfehérvár adott otthont meg az év utolsó pálya bajnokságának az elmúlt hétvégén. Az összetett versenyen Hrabovszki Balázs képviselte a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club színeit.

Online kihívások a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért

20.10.12 18:04

Fussunk a tiszta és egészséges Székesfehérvárért! Erre ösztönöz mindenkit az Arak és a Depónia közös szervezése a Tesz#2020. Rendhagyó formában és időpontban ugyan, de idén is megrendezik a város egyik kiemelkedő és kedvelt sporteseményét.

A(z) "Atlétika" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Tokió 2020: „Az olimpia megöli a szegényeket” – tüntetések Japánban

Egyre nagyobb a feszültség a július 23-án kezdődő olimpia városában, Tokióban. Miközben vasárnap az üres atlétikai stadionban tesztversenyeket rendeztek, a stadion környékén a japán emberek tüntettek az olimpia…

Közélet

Több mint százmillió forintból újul meg az orosházi stadion

Sportcipők surranása, gólöröm utáni éljenzés helyett munkagép zaja veri fel a csendet Orosházán, a Fűtőház utcai sporttelepen.

Sport

Női kézilabda válogatott: Pontos időrend a nyári olimpiára

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség közzétette a nyári tokiói olimpia kézilabdatornáinak menetrendjét. A magyar női válogatott július 25-én, magyar idő szerint 14:30-kor kezdi meg szereplését Franciaország ellen.  XXXII. Nyári…

 

Kategória ajánló