Asztalitenisz hírek

Sport › Asztalitenisz

Sportfogadás: a pingpong lett az új foci

20.04.22 15:54

Egy-egy fehérorosz meccset például többen követtek itthon élő streamen, mint a legutóbbi El Clásicót.

Az asztalitenisz lett az új futball

20.04.22 12:43

A Szerencsejáték Zrt. közleménye alapján a fogadók megtalálták az örömöt az új kínálatban, és egyre többen próbálják meg a szerencséjüket a digitális felületeken is.

Az asztalitenisz lett az új futball

20.04.22 10:54

Az elmúlt hetekben teljesen átalakult a sportfogadási piac, a kínálat változásával a sportfogadók új sportágak felé nyitnak és egyre inkább előtérbe kerül az online térben történő fogadás - derül ki a Szerencsejáték Zrt. szerdai közleményéből.

Asztalitenisz: legalább tíz-tizenkét éve nem volt ilyenre példa

20.04.20 11:10

A garázsban felállított asztalon készül a visszatérésre a márciusi országos bajnokságon párosban arany-, egyesben bronzérmet szerző Ecseki Nándor, aki Franciaországban folytathatja pályafutását, de a megállapodásra csak a járvány után…

Jó helyen áll Szőcs Bernadette a befagyasztott világranglistán

20.04.16 12:29

A Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) a korábbi bejelentésének megfelelően közzétette az idei negyedik világranglistáját, amelyen a legjobb romániai a marosvásárhelyi Szőcs Bernadette. 

Madarász Dóra bízik az asztalitenisz Eb és vb szeptemberi megrendezésében

20.04.14 14:14

Madarász Dóra, a januárban olimpiai kvótát szerzett magyar női asztalitenisz-válogatott játékosa bízik abban, hogy szeptemberben az Európa-bajnokságot és a csapat-világbajnokságot is meg lehet már rendezni.

Asztalitenisz: új kezekben a férfiválogatott

20.04.07 23:22

A szövetség közös megegyezéssel szerződést bontott a férfiválogatottat eddig irányító Aranyosi Péterrel, a helyét Muskó Péter, a női válogatott eddigi másodedzője veszi át, munkáját Zwickl Dániel csapatmenedzserként segíti.

A(z) "Asztalitenisz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés