Ascher Tamás hírek

Ismert személy › Ascher Tamás

Kollégája kirúgásával vádolják Ascher Tamást

20.09.23 15:47

Az Origónak nyilatkozó Balogh Erika színésznő szerint férjét azért rúgták ki korábban, mert mást gondolt, Ascher dokumentummal cáfol.

„Miért hallgatnak a magyarok, miért nincs egyetlen szavuk se arra, ami történik?”

20.09.01 10:46

Az SZFE diákjai keserű virrasztásra emlékeztető tiltakozáson búcsúztak el tanáraiktól és az egyetemüktől. Enyedi Ildikó és Bodó Viktor is bejelentették, hogy nem tanítanak addig, amíg nem áll vissza a hatalom által elfoglalt egyetem autonómiája.

Udvaros Dorottya kiállt Zsámbékiék mellett

20.08.19 08:19

A Nemzeti Színház Kossuth-díjas művésznője nem szeretné, ha a nevét felhasználnák Ascher Tamás, Székely Gábor vagy Zsámbéki Gábor elleni támadásra.

Ascher Tamás: Az egyetemünk jobb a riválisénál

20.07.03 15:24

Kultúrharc kétszáz éve zajlik Magyarországon. Ascher Tamás akár Vidnyánszky Attilával, akár a színművészeti egyetemet bíráló vidéki igazgatókkal is leülne beszélgetni, de azt ő sem cáfolja, hogy már nem sok értelme van. Interjú.

A Katona József Színház különleges Költészet napi meglepetése

20.04.11 15:01

Válogatás a Magvető Kiadó Szép versek 2019 antológiából, a Katona József Színház művészeinek előadásában. A projekt érdekessége, hogy az előadókat, társulatunk összes művészét, a videók elkészítésében színházunk rendezői — Ascher Tamás,…

A(z) "Ascher Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ascher Tamás: Végtelenül ötletesen harcolnak a színművészetis lázadók

Az SZFE volt rektora ellenállási stratégiákról, Fidesz-közeliségről és propagandapanelekről.

Kultúra és szórakozás

Online bemutatókat tart a Madách Színház

Elsősorban a virtuális térbe helyezi át idei bemutatóit a Madách Színház. Novemberben indul a SzínpadON elnevezésű online színház, a műsorfolyam a Madách Dekameron nevet viseli.A 2020/21-es évad rendhagyó a színházak…

Közélet

Klasszikus gólyaavató ünnepséget rendeztek az elsőéveseknek az SZFE-n

Amikor csak lehet, az egyetem polgárai igyekeznek normális oktatási és működési rendet fenntartani a blokád alá vont intézményben.

Kultúra és szórakozás

Faültetési akcióba kezdett a Katona József Színház

A 10 millió FA civil közösség szakmai támogatásával, karbonlábnyomuk csökkentése érdekében faültetési akcióba kezdett a Katona József Színház.

 

Kategória ajánló