Ascher Tamás hírek

Ismert személy › Ascher Tamás

SZFE: Ascher Tamás reagált Koltai Lajos szerződtetésére

21.01.29 08:23

Ascher Tamás közösségi oldalán reagált a hírre, miszerint Koltai Lajos operatőr is oktatói feladatokat vállalt az új SZFA-n (értsd: Színház és Filmművészetért Alapítvány, már nem SZFE, az egyetem szó ugyanis kikerült az elnevezésből).

Kollégája kirúgásával vádolják Ascher Tamást

20.09.23 15:47

Az Origónak nyilatkozó Balogh Erika színésznő szerint férjét azért rúgták ki korábban, mert mást gondolt, Ascher dokumentummal cáfol.

„Miért hallgatnak a magyarok, miért nincs egyetlen szavuk se arra, ami történik?”

20.09.01 10:46

Az SZFE diákjai keserű virrasztásra emlékeztető tiltakozáson búcsúztak el tanáraiktól és az egyetemüktől. Enyedi Ildikó és Bodó Viktor is bejelentették, hogy nem tanítanak addig, amíg nem áll vissza a hatalom által elfoglalt egyetem autonómiája.

A(z) "Ascher Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ascher Tamás: Vidnyánszky állandó önsajnálata közben gyakran elfeledkezik az állításait cáfoló tényekről

Meggyőződése, hogy Vidnyánszky néha nem hideg fejjel hazudik, hanem notóriusan félig értesült.

Közélet

Érthetetlen határzár Letkésen; felemás a Partizán SZFE-dokuja – Megjelent a Pesti Hírlap

A szerdai Pesti Hírlap témáit ajánljuk olvasóink figyelmébe. A Letkés–Ipolyszalka határátkelő március 2-a óta újra nem használható. A szlovákok zárták le a járványra hivatkozva, de azt mondták, hogy várhatóan március 20-án…

Tudomány

Hungarian Startup University Program: már a legígéretesebb ötletek megvalósításán dolgoznak az egyetemi projektcsapatok

Új szakaszához érkezett a Hungarian Startup University Program (HSUP), amelynek első évfolyamában 21 felsőoktatási intézményből közel 2100 hallgató vesz részt – jelentette be Schanda Tamás.

Közélet

Chile lehet a mementó a gyors nyitás árának

Chile jó példája annak, hogy hiába a sok sok oltás, hiába oltották be a lakosság felét egy vakcinával, ez nem elég a koronavírus legyőzéséhez. Így a helyzet mára már drámai a Dél-Amerikai országban. Már csak 150 üres kórházi ágy…

 

Kategória ajánló