Árvíz hírek

Közélet › Árvíz

Jeges árvíz mosta el Madridot

19.08.28 07:19

Heves zivatarokban volt gazdag a hét Spanyolországban, Malaga környékén még tornádó is volt. Hétfőn egy magassági hidegörvény labilizálta a légkört az Ibériai-félsziget felett, emiatt többfelé tomboltak intenzív zivatarok a térségben. Ezek…

Tovább nőtt az indiai árvizek halálos áldozatainak száma

19.08.11 12:03

Legalább 93-ra emelkedett a monszunesőzések okozta árvizek és földcsuszamlások halálos áldozatainak száma India déli részén, több mint 400 ezren voltak kénytelenek elhagyni otthonaikat.

Özönvízszerű esőzés okozott több halálos áldozattal járó árvizet Közép-Kínában

19.08.05 11:48

Özönvízszerű esőzés következtében kialakult árvíz sújtotta vasárnap éjszaka a Közép-Kínában fekvő Hupej tartomány Hofeng járását, ahol kilencen életüket vesztették, és hétfőn még további négy embert kerestek a mentőalakulatok - jelentette a helyi…

Rendkívüli állapotot vezettek be az áradás miatt

19.07.30 08:27

Több mint 100 települést árasztottak el, most az árvíz második hullámát várják. Rendkívüli állapotot vezettek be az orosz távol-keleti Habarovszki terület 15 járásában, valamint Habarovszk és Komszomolszk-na-Amure városban az áradások…

Plohn Illés megörökítette az árvíz sújtotta Szegedet is

19.07.29 08:57

Ploh Illés, az árvizek fotósa címmel tartott tárlatvezetést a hódmezővásárhelyi Alföldi Galéria A Plohn műterem 75 éve című kiállításában a tárlat kurátora, Bernátsky Ferenc.

A(z) "Árvíz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Jeges árvíz hömpölygött az utcákon, máshol tornádó alakult ki

Heves zivatarokban volt gazdag a hét Spanyolországban, Malaga környékén még tornádó is volt.

Magyar település

Az első tíz perc döntött

Már az első harmad derekán négy góllal vezetett, s végül biztosan nyert a Gyergyói HK elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Magyar település

Pályázatot írt ki a művelődési ház Ercsi híres szülöttének tiszteletére

Idén ünneplik a településen született író, Gozsdu Elek születésének 170.  évfordulóját, s megemlékeznek halálának 100. évfordulójáról is.

Ország

Most akkor üveg utakon fogják csapatni a kolozsvári autósok vagy mi?

Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.

 

Kategória ajánló