Arnold Schwarzenegger hírek

Ismert személy › Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a szamarával sakkozik unalmában

20.04.04 12:57

A koronavírus miatt a világsztárok is otthon tengetik most mindennapjaikat. Így van ezzel Arnold Schwarzenegger is, aki a hirtelen nyakába szakadt szabadidőt egészen sajátos módon próbálja elütni.

Bereczki Zoltán elárulta, mivel tölti az önkéntes házi karantént

20.03.31 17:05

Számos előadását, koncertjét kellett lemondania, ami miatt "kapaszkodós" lesz anyagilag számára a következő időszak, de tud mit csinálni a kényszerszünetben.

A Terminátor ismét segít

20.03.25 19:37

Egymillió dollárt adományozott Arnold Schwarzenegger a koronavírus-járvány ellen küzdő amerikai egészségügyi dolgozóknak.

Gigantikus összeggel segít Schwarzenegger

20.03.25 11:38

„A legkevesebb, amit tehetek, hogy veszek pár százezer maszkot egymillió dollárért” – mondta a színész, és másokat is adakozásra biztatott.

A Terminátor megmutatja, hogyan kell kezet mosni

20.03.16 10:34

Arnold Schwarzenegger színész, sportoló, Kalifornia volt kormányzója videóban mutatja meg, hogy kell alaposan, szakszerűen kezet mosni járvány idején.

Egy orosz cég megalkotta a tökéletesen élethű Arnold Schwarzenegger robotot, csak azzal nem számoltak, hogy még él az igazi

20.03.10 21:43

Az “igazinak”, vagyis a valódi Arnold Schwarzeneggernek pedig nem igazán nyerte el a tetszését, hogy a beleegyezése nélkül készítettek belőle egy robotizált mellszobrot, így 10 millió dollárra perelte a céget.

Arnold Schwarzenegger beperelte az orosz céget, ami robotot mintázott belőle

20.03.10 01:31

A Terminator tízmillió dollárt követel a Promobot nevű szentpétervári startuptól, mert engedély nélkül használta fel egy háztáji robothoz a színész arcvonásait. A robot valóban hasonlít Schwarzeneggerre, csak valamiért nem osztrák, hanem brit…

Arnold Schwarzeneggerrel gyúrt együtt egy kaliforniai edzőteremben Vajna Tímea és új lovagja, Zoltán

20.03.06 10:46

Napról napra erősödik Vajna Tímea és Zoli szerelme. Az özvegy nemrég az Egyesült Államokba utazott, és néhány nappal később a lovagja is követte őt – emlékeztet a Bors.

A(z) "Arnold Schwarzenegger" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Arnold Schwarzenegger a szamarával sakkozik unalmában

A koronavírus miatt a világsztárok is otthon tengetik most mindennapjaikat. Így van ezzel Arnold Schwarzenegger is, aki a hirtelen nyakába szakadt szabadidőt egészen sajátos módon próbálja elütni.

Ismert személy

Már áll Andy Vajna síremléke, íme az első fotók

Oroszlán, szivar és Stallonét, illetve Schwarzeneggert ábrázoló filmtekercs fogja díszíteni. Az emlékmű még nincs teljesen kész.

Ország

Ausztria nemsokára enyhít a korlátozásokon

Húsvét utánra tervezik. Mától kötelező a maszk viselése a tömegközlekedési eszközökön.

Ország

Louisiana államban a leggyorsabb a fertőzések és az elhalálozások üteme az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államok déli tagállamában, Louisianában a leggyorsabb a járvány miatti  fertőzések és az elhalálozások üteme - jelentette hétfőn több amerikai médium is.

 

Kategória ajánló