Aria Hotel hírek

Életmód › Aria Hotel

Magyarországon is elérhető lesz a hollywoodi filmsztárok kedvence

19.04.04 17:20

De csak egy helyen, kizárólag az Aria Hotel Budapest szépségrészlegén találják meg az exkluzív bőrápolási termékeket.

Megvannak a legjobb szállodák

19.03.10 18:20

Átadták az Év szállodája elismeréseket, díjazták többek között az Aria Hotelt és a Kolping Hotelt is. A vendégek elégedettsége mellett a dolgozók képzése és a társadalmi felelősségvállalási s szempont volt a pályázatok elbírálása során. A…

Átadták az Év szállodája 2018 elismeréseket

19.03.09 07:56

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által - a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai támogatásával - tavaly ötödször kiírt pályázaton ötcsillagos kategóriában az Aria Hotel Budapest győzött.

A(z) "Aria Hotel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Több magyar hotel a Condé Nast Traveler listáján

A világ egyik vezető turisztikai lapja idén is összeállította a legjobb szállodák listáját az olvasói értékelések alapján. Az Aria Hotel Budapest 5. helyezést ért el a közép-európai szállodák között.

Életmód

Újrapozicionálja online platformjait a Hotel Clark

A hotelmárkapozicionálásra, illetve az online kommunikációs stratégia kialakítására kiírt tendert a 1,5 milliárd forint éves forgalmat elért Republic Group nyerte meg.

Gazdaság

Péntek délig lehet jelentkezni a Tesco közösségépítő pályázatára

November 15-én, pénteken délig lehet még pályázni a Tesco „Ön választ, mi segítünk” helyi közösségeket támogató programjára a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon. A programban most először a…

Gazdaság

Kóstolj bele az ősz ízeibe!

A Magyar Turisztikai Ügynökség a Szent Márton-napi hagyományokat népszerűsíti

 

Kategória ajánló