Arany János hírek

Kultúra és szórakozás › Arany János

Tűz ütött ki egy halmajugrai házban

21.09.13 18:46

Egy csaknem ötven négyzetméteres, halmajugrai családi ház egyik helyiségében keletkezett tűz. Az Arany János utcában felcsapott lángokat a gyöngyösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral, rövid időn belül elfojtották. A rajok az utómunkálatokat végzik.

Tűz ütött ki egy halmajugrai házban

21.09.12 19:07

A tűzoltók az Arany János utcában felcsapott lángokat rövid időn belül eloltották.

Több mint fél évszázad után újra találkoztak az egykori létavértesi diákok

21.09.03 14:59

Ötvenegy esztendő elteltével újra találkoztak a létavértesi Arany János Általános Iskola 1970-ben végzett 8. a osztályának tanulói.

Összeütközött két autó Gödöllőn

21.08.31 13:00

Két személyautó karambolozott Gödöllőn, a Szabadság út és az Arany János út kereszteződésében. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik letolták az egyik járművet az útról.

A Duna Televízión debütál Jankovics Marcell utolsó remekműve, a Toldi

21.08.23 09:05

A szeptember 19-én a Duna Televízión debütáló Toldi című sorozat a mostani animációkhoz szokott fiatalok számára is élvezhető képi világgal bír – ezt mondta Jankovics Marcell szakmai pályájának utolsó remekművéről Bakonyi Péter, a Duna…

Rajzfilmen repül a nehéz kő

21.08.16 18:35

A Duna Televízió szeptember 19-én, vasárnap este mutatja be a kecskeméti rajzfilmstúdió Arany János elbeszélő költeményéből készült legújabb alkotását, a Toldi animációs sorozat első részeit. Bakonyi Péter, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.…

A(z) "Arany János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Tűz ütött ki egy halmajugrai házban

Egy csaknem ötven négyzetméteres, halmajugrai családi ház egyik helyiségében keletkezett tűz. Az Arany János utcában felcsapott lángokat a gyöngyösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral, rövid időn belül elfojtották. A rajok…

Életmód

Lelkész élesztette újra a sírásót egy szabolcsi temetésen: ima és Michael Jackson slágere segítette Péter atyát

Csütörtökön egy temetés közben esett össze szabolcsi egy sírásó, de szerencsére Bárány Péter lelkész idejében a segítségére sietett.

Politikus

Rudolf Péter: „Lelkiismeret-furdalással állok itt”

– Az ATV nézőinek szavazatai alapján újabb nyolc taggal bővült a Halhatatlanok Társulata. Bede-Fazekas Csaba, Bodor Johanna, Rudolf Péter, Szacsvay László, Tiboldi Mária, Zempléni Mária, Zsuráfszky Zoltán és Lázár Kati csatlakozhatott…

Politikus

Kiderült, miről beszélt Áder János a Szentatyával

A teremtett világ védelmének kérdése, családok védelme, ökumenizmus – ezek voltak a fő témák Ferenc pápa és a magyar vezetők találkozóján.

 

Kategória ajánló