Arad hírek

Nagyvilág › Arad

A fertőzéses esetek tíz százaléka halálos Arad megyében

20.04.30 09:07

Az aradiak példát mutattak szolidaritásból a koronavírus-járvány idején, az adományok mellett 1,9 millió lejnyi összeget is összegyűjtöttek a rászorulóknak – mondta Iustin Cionca, a megyei tanács elnöke a szerda déli online sajtótájékoztatón.

9866 koronavírusos beteg van Ukrajnában

20.04.28 12:24

A Közegészségügyi Központ április 29-i adatai szerint az országban 9866 koronavírus-fertőzött van. A betegségben 250-en vesztették életüket és 1103-an gyógyultak fel a kórból. Az elmúlt nap során 456 új esetet regisztráltak.

Koronavírus Romániában: 619-re nőtt a halálesetek száma

20.04.26 19:04

A legutóbbi tájékoztatás óta 11 koronavírusos beteg haláláról érkezett jelentés - közölte vasárnap este a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

Arad: Ötórás várakozási idő hétfőn a nagylaki autópálya-határátkelőnél

20.03.30 17:04

Hétfőn dél körül legalább 5 órát kell várakozniuk a határnál azoknak, akik a nagylaki autópálya-határátkelőnél (Nagylak II) akarnak belépni Romániába.

A megyei kórház közel 30 alkalmazottja került karanténba (Arad megye)

20.03.26 10:14

Helyi hírportálok egybehangzó állítása szerint szerdán karanténba helyezték az Arad Megyei Sürgősségi Kórház mintegy harminc alkalmazottját.

Tilos a taxisoknak ügyfeleket felvenniük a határról (Arad megye)

20.03.26 10:07

Felfüggesztették az elméleti és gyakorlati oktatást az Arad megyei gépkocsivezető-oktató iskolákban, a taxisokat pedig kötelezik, hogy naponta kétszer fertőtlenítsék a járműveiket, és megtiltották neki, hogy a határsávból vegyenek fel…

Elmarad a Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Nemzetközi Szupermaraton

20.03.10 19:31

Elmarad a 23. Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Nemzetközi Szupermaraton. A rendezvényt május 23-án és 24-én tartották volna, azonban a főszervezők közös döntése alapján, egy Romániában hatályban lévő egészségügyi határozat miatt…

A(z) "Arad" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

A fertőzéses esetek tíz százaléka halálos Arad megyében

Az aradiak példát mutattak szolidaritásból a koronavírus-járvány idején, az adományok mellett 1,9 millió lejnyi összeget is összegyűjtöttek a rászorulóknak – mondta Iustin Cionca, a megyei tanács elnöke a szerda déli online…

Ország

Tovább fokozódik a román magyarellenesség

A román parlament szakbizottsága elutasította, hogy március 15. a romániai magyarság hivatalos ünnepe legyen.

Közélet

Döbbenet: a térdével fojtott meg egy megbilincselt férfit ez a rendőr

Az erőszakos rendőr addig térdelt a megbilincselt férfi nyakán, amíg az áldozat bele nem halt a szorításba.

 

Kategória ajánló