Aquarius hírek

Közélet › Aquarius

Változatlanul fogadja vendégeit az Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő

20.09.22 12:50

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt., mint a nyíregyházi fürdők, így az Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő üzemeltetője, 2020. szeptember 11-én sajtóközleményt adott ki, miszerint az említett két egység szolgáltatási rendszerét érintő változásokat léptet életbe.

A(z) "Aquarius" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Ásványvízkirály lett Mészáros Lőrinc

A Veritas és az Aquarius ásványvízek gyártója Mészáros Lőrincé lett, az albertirsai üzem az ország legnagyobbja. The post Ásványvízkirály lett Mészáros Lőrinc first appeared on Forbes.hu.

Életmód

Jelentősen csökkent az üdítőitalok cukor- és kalóriatartalma

A Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség tagvállalatainak önkéntes vállalásai nyomán 2010-2020 között összesen 43 százalékkal csökkent a hazai üdítőitalok és gyümölcslevek átlagos cukor- és…

Tudomány

Elhunyt Gergely András, a Veritas történetkutató intézet munkatársa

A történész kutatási területe a XIX. századi magyar politika-, eszme- és társadalomtörténet volt.

Magyar település

Oltás Sinopharm vakcinával Nyíregyházán

Schradi Zsolt neurológus rezidens beolt egy nőt a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcina első adagjával a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. május 11-én. (MTI/Balázs Attila)

 

Kategória ajánló