Apple hírek

Márka › Apple

iPhone-nal induló autó, kézmosást figyelő Watch - az Apple legérdekesebb új bejelentései

20.06.22 20:58

Hétfőn elkezdődött az Apple szokásos éves fejlesztői konferenciája, a WWDC, ahol jellemzően nem új telefonokat vagy tableteket jelentenek be, inkább az azokon futó programok következő verziójáról beszélnek. Ha hatalmas meglepetések nem is…

Az iPhone SE-nél is kisebb lehet az iPhone 12

20.06.22 13:25

Az új almás csúcsmodell legkisebb darabja azoknak kedvezhet, akik szeretik a kompakt készülékeket.

Nem lesz több iOS? Új nevet kaphat az iPhone-ok operációs rendszere

20.06.21 08:01

Az Apple a jövő héten megrendezésre kerülő szokásos éves fejlesztői konferenciája nem csak azért lehet rendhagyó, mert azon kizárólag online, virtuális formában lehet majd részt venni. Az almás vállalat ugyanis egy olyan rendkívüli bejelentéssel is élhet…

Idén először YouTube-on is közvetíti a WWDC Keynote-ot az Apple

20.06.18 14:13

Idén az Apple online módon rendezi meg éves fejlesztői konferenciáját, ezért minden résztvevő csak videostreameken keresztül nézheti az előadásokat. Persze legtöbbünk eleve így nézte őket, de ez most nem is lényeges. Az viszont annál inkább, hogy…

Félezer milliárd dollár forgalmat generált tavaly az App Store

20.06.16 17:13

Legalábbis erre jutott egy Apple által felkért cég, amely Cupertino alkalmazásboltjának világgazdaságra gyakorolt hatását mérte fel.

A mobilosokat érinti az EU legújabb akciója

20.06.16 15:31

Az Európai Bizottság monopóliumellenes vizsgálatot indított az Apple ellen, mert az amerikai cég régi szép hagyományaihoz híven korlátozza versenytársai rendszereinek együttműködését saját hardvereivel és szoftvereivel.

A(z) "Apple" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Így fog kinézni az iPhone 13 Pro Max

Habár hivatalosan még be sem jelentették a következő generációs iPhone-ok érkezését, a kiszivárgott információk alapján azonban már kirajzolódott, nagyjából hogyan is festhet az Apple legújabb zászlóshajójának dizájnja.

Infotech

A Leica befejezte a Huawei-jel

A Leica új okostelefon partnert keres, mivel a Huawei P50 széria megjelenésével véget ér a közös munka a kínai gyártóval.

Infotech

Érdemes frissíteni a Chrome-ot az iPhone-okon, három új widget is jön vele

A piac egyik legnépszerűbb böngészője, a Google Chrome olyan újdonságokkal bővült, melyeket kimondottan az új iOS-verzióval érkezett widgetek miatt készített a fejlesztő.

Infotech

Megszűnhet az LG okostelefonok gyártása, bezárhatja a boltot a cég

Bár az LG sosem tudott igazán jelentős szeletet kihasítani magából az okostelefon-eladásokból, a jövőben végleg eltűnhetnek a boltokból a dél-koreai gyártó készülékei. Nagyon esély van ugyanis arra, hogy az LG egyszerűen…

 

Kategória ajánló