Apple hírek

Márka › Apple

Lehet, hogy nem lesz több Apple MacBook Air

20.07.12 14:28

A pletykák szerint kivonja a forgalomból a MacBook Airt az Apple, de imádják majd az emberek a laptop utódját.

Több népszerű alkalmazás sem működik az iPhone-okon a Facebook miatt

20.07.11 15:55

Magyar iPhone-használókat is érint az a hiba, amely következtében több népszerű alkalmazás sem működik az Apple okostelefonjain. A kialakult helyzetért a Facebook a felelős.

Kicsinálta a Facebook az iPhone alkalmazásait

20.07.11 10:16

Sokan panaszkodnak, hogy több népszerű alkalmazás használhatatlanná vált iPhone-on. Az Index szerint a Facbook okozta a hibát.

Európára is kiterjeszti független javítási programját az Apple

20.07.11 09:46

Hamarosan Európában is elérhetővé válhat az Apple szervizprogramja, melynek keretein belül eredeti Apple alkatrészek kerülhetnek bele a szervizelt telefonokba. Egy évvel ezelőtt indította el elsőként az Egyesült Államokban független javítási…

Odacsaphat az iPad Prónak a Samsung Galaxy Tab S7+

20.07.10 18:31

Elég komoly szivárgások voltak a Samsung következő prémium táblagépéről, a Galaxy Tab S7+ modellről.

Mindenki számára elérhető az iOS 14 bétája

20.07.09 22:22

A júniusi bejelentés után mostantól bárki kipróbálhatja az Apple rendszereinek legújabb verzióját, persze csak bétákról van szó, a stabil iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 csak szeptemberben érkezik. Bétát telepíteni mindig necces dolog, hiszen a…

Könnyít az Apple a szervizen

20.07.09 18:16

Az Egyesült Államok mellett mostantól Kanadában, valamint 32 európai országban - köztük Magyarországon - is elérhetővé teszi "Független javítócégek" nevű programját az Apple - írja a hwsw.hu.

A(z) "Apple" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Holnap indul Windows 10-en és Apple készülékeken az xCloud béta tesztje

A Microsoft holnaptól kezdi kiküldeni a meghívókat azoknak a Game Pass Ultimate tagoknak, akik részt vehetnek az xCloud szolgáltatás Windows 10-es és Apple-készülékes béta tesztjében - utóbbi azonban nem natív...

Infotech

Gombok nélküli iPhone-on dolgozik az Apple

Egy szabadalmi terv szerint az Apple ″láthatatlanná tenné″ az iPhone-ok oldalsó gombjait, hogy azok csak akkor kerüljenek a felhasználó szeme elé, amikor szükség van rájuk.

Infotech

Gombok nélküli iPhone-on dolgozik az Apple

Egy szabadalmi terv szerint az Apple ″láthatatlanná tenné″ az iPhone-ok oldalsó gombjait, hogy azok csak akkor kerüljenek a felhasználó szeme elé, amikor szükség van rájuk.

Infotech

Megszűnhet az LG okostelefonok gyártása, bezárhatja a boltot a cég

Bár az LG sosem tudott igazán jelentős szeletet kihasítani magából az okostelefon-eladásokból, a jövőben végleg eltűnhetnek a boltokból a dél-koreai gyártó készülékei. Nagyon esély van ugyanis arra, hogy az LG egyszerűen…

 

Kategória ajánló