Apple hírek

Márka › Apple

Málta vízi világa – Sci-Fi sorozatban

21.02.15 20:57

Málta idegen vízi világgá alakul át Isaac Asimov legendás tudományos fantasztikus regényének, az Alapítványnak legújabb Apple TV produkciójában.

Renderkép és videó is érkezett az összecsukható iPhone-ról

21.02.15 14:49

Ha minden igaz, még egy kicsit odébb van az összecsukható iPhone bemutatója, de most rendervideó és kép is érkezett a telefonról, valamint több érdekes hír is. Az elmúlt hónapokban már sokadjára haltunk arról, hogy az Apple egy összecsukható…

Piaci körkép: a Volkswagen nem ijed meg az Apple piacra lépésétől

21.02.15 13:06

Az erős ázsiai kereskedés után Európában is magasabban kezdték a hetet a piacok. Herbert Diess, a Volkswagen vezérigazgatója közölte, hogy a technológiai szektorral ellentétben az autóipart nem tudja gyorsan letarolni egy új szereplő.

A Nissan sem akar autókat gyártani az Apple-nek

21.02.15 12:40

Az Apple a Hyundai mellett a japán vállalattal is sikertelen tárgyalásokat folytatott.

Megzavarhatja a pacemakert az iPhone 12

21.02.14 06:09

A vezeték nélküli töltéssel van a baj: interferencia alakulhat ki a két készülék között. A British Hearth Rhythm Association nemrég közzétett tanulmánya arra figyelmeztet, hogy az iPhone 12-ben először megjelent MagSafe vezeték nélküli töltőrendszer…

Hamarosan szünetelhet az iPhone 12 készülékek gyártása?

21.02.12 20:53

A globális chiphiány miatt könnyen elképzelhető, hogy az Apple zászlóshajójának számító mobiltelefonok gyártási folyamatait az elkövetkező hónapokban bizonyos időre felfüggeszthetik.

Minden rekordot megdöntött az iPhone

21.02.12 10:53

A 2020-as év végén, az ünnepi szezonban az okostelefonok piacán a legnagyobb növekedést az Apple érte el, az iPhone rekordot döntött az év utolsó három hónapjában.

Az Apple akkumulátorokat cserél egyes 2016-os és 2017-es MacBook Pro-kon

21.02.11 08:11

#Apple to replace batteries on 2016 and 2017 #MacBookPros unable to charge past 1% Azokon, amelyeken nem lehet 1% fölé tölteni az akkukat, a vállalat ingyen cseréli. Az érintett típusok:

A(z) "Apple" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Facebook iOS 14 tippek, átmeneti megoldások a kampányaidhoz [podcast]

Az, hogy az Apple korlátozza a felhasználók követését még csak a kezdet. Röviden a baj, hogy rengeteg webáruház, kisvállalkozás építette arra az üzleti modelljét, hogy hatékonyan tudja megcélozni a weboldal látogatóit. Ez végső…

Infotech

Évek óta nem látott mutatványra volt képes az amerikai mobil gyártó

A tavalyi utolsó negyedévben több iPhone fogyott, mint Samsung Galaxy mobil.

Infotech

Évek óta nem látott mutatványra volt képes az amerikai mobil gyártó

A tavalyi utolsó negyedévben több iPhone fogyott, mint Samsung Galaxy mobil.

Infotech

IP minősítést kap a Samsung Galaxy A52 5G

Nagyjából minden héten hallani valami szóbeszédet a Samsung Galaxy A52 5G kapcsán, és minél többet tudunk meg a középkategóriás készülékről, az egyre érdekesebbnek tűnik. A minden lében kanál szivárogtató Evan Blass ezúttal…

 

Kategória ajánló