Ápolási díj hírek

Életmód › Ápolási díj

Mire elég lakáshitelnél a megemelt ápolási díj?

19.01.15 16:18

Nagy visszhangja volt a sajtóban az ápolási díj bruttó 100 ezer forintra emelésének, amit a tartósan beteg, önellátásra képtelen gyermeküket otthon ápolók kapnak meg februártól. A többi ápolási díj kategóriában is történt emelés, még ha kisebb mértékű…

Több mint 17 ezer családot segít

19.01.04 13:05

Egy egész életre szól az újonnan bevezetett gyermek otthongondozási díj.

Fidesz: Az ellenzéki pártok folytatják a színészkedést

19.01.03 11:47

A Fidesz szerint az ellenzék erőszakos eszközökkel próbálta megakadályozni az Országgyűlés munkáját, nem törődve azzal, hogy a „balhé" közben saját korábbi javaslatát, így az ápolási díj megemelését sem szavazta meg.

Évről évre emelik az ápolási díjat

18.10.16 07:57

Ezúttal azok a családok vannak a kormány fókuszában, akik váratlan élethelyzetbe kerültek akkor, amikor gyermekük betegen született, és egyik napról a másikra megváltozott az életük.

Sokan igazságtalannak tartják, hogy az idősek kevesebb ápolási díj emelést kapnak

18.10.15 21:33

Jóval kisebb mértékben emelik az idős mint a fiatal betegeket ápolók ellátási díját, egy szakmai szervezet és egy érintett szerint ez több okból is igazságtalan.

A(z) "Ápolási díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A kormány folyamatosan növeli az ápolási díj mértékét

Az érintett családok olyan fizikai és lelki terhet viselnek, amit pénzben nehéz kifejezni.

Életmód

LMP: a kormány csak félig kezelte az otthonápolás kérdéskörét

Az LMP újabb országgyűlési határozatban kezdeményezi, hogy a kormány emelje a minimálbér szintjére az otthonápolási díj minden formáját - mondta Ungár Péter, az ellenzéki párt parlamenti képviselője.

Közélet

Orbán Viktor felmentette Kásler Miklós egyik emberét

A szerdai Magyar Közlönyben megjelent miniszterelnöki határozat értelmében már nincs az EMMI kötelékében Fábián Károly helyettes államtitkár, aki eddig az egészségügyi fejlesztésekért volt felelős. November 6-án jön a Portfolio...

Közélet

Ápolónőre támadt egy szlovák férfi a Balaton Soundon, kiutasították az országból

Egy ittas szlovák férfi a Balaton Soundon ököllel arcul ütött egy ápolónőt, ezért a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte és kiutasította Magyarországról.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló