Anyák napja hírek

Esemény › Anyák napja

Ryan Reynolds sosem hitte, hogy három gyermeke lesz Blake Livelytól

21.05.10 15:16

Bár itthon már lezajlott az anyák napja, a világ legtöbb országában ez a nap egy héttel későbbre, május második vasárnapjára esik.Összegyűjtöttük, hogy a sztárok, hogyan köszöntötték az anyukákat.

Változatos műsorral kápráztatták el az édesanyákat a Vörösmarty Színház művészei

21.05.03 16:49

Idén Anyák napján a Vörösmarty Színház művészei buszba szálltak, hogy a várost járva örvendeztessék meg az édesanyákat és – a nőnapi megmozdulást pótolva – az összes hölgyet.

A Budapesten forgató Jamie Lee Curtis is megemlékezett az édesanyákról

21.05.03 15:17

Tony Curtis lánya, Jamie Lee Curtis pár napja érkezett hazánkba Borderlands című új filmjének forgatására. A színésznő azóta többször is posztolt képeket fővárosunkról közösségi oldalain, tegnap pedig köszöntötte az édesanyákat is.

Anyaság napjainkban – Egy kutatás feltárja mit is jelent

21.05.03 13:11

A Pandora küldetése, hogy felkutassák, mit is jelent napjainkban a szeretet. Anyák napja alkalmából az ékszermárka történeteken keresztül nyújt betekintést az anyaságba és abba, hogy hogyan ad erőt az anyai szeretet a mai nőknek. Az ikonikus…

Orbán Viktor fotóalbuma édesanyja köszöntéséről

21.05.03 12:58

Az Orbán család bensőséges pillanataiba enged betekintést Orbán Viktor. Tíz felvételt osztott meg közösségi oldalán arról, hogyan töltötte édesanyjával az anyák napját.

Óvodások rajzai köszöntik az édesanyákat a megállókban Budapesten

21.05.03 10:32

Anyák napjára készülődve óvodás gyermekek rajzaival színesíti a megállókat a Budapesti Közlekedési Központ. A rajzokon kívül a FUTÁR-kijelzőkön és a járműveken felirattal, valamint hangbemondással köszöntjük az anyákat és a nagymamákat.

6 különböző történet, ami kicsit mindannyiunkról szól – interjú anyavállalkozókkal

21.05.03 06:02

Az a helyzet, hogyha Apák napját ünnepelnénk ma, akkor azt a címet adnám, hogy „Minden sikeres nő mögött egy férfi áll” – aki osztozik a feladatokban. Mert lehet ezt így is, illetve csak így érdemes, ebben egyetértett az a 6 anyavállalkozó, akikkel…

Rubint Réka gyásza nem enyhül

21.05.03 00:43

Rubint Réka számára az idei anyák napja nem könnyű.

A(z) "Anyák napja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Ryan Reynolds sosem hitte, hogy három gyermeke lesz Blake Livelytól

Bár itthon már lezajlott az anyák napja, a világ legtöbb országában ez a nap egy héttel későbbre, május második vasárnapjára esik.Összegyűjtöttük, hogy a sztárok, hogyan köszöntötték az anyukákat.

Közélet

Botrány a biztonsági nyomtatók beszerzése

Költségvetési csalás és csalás miatt feljelentik a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt-t és az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.-t a két társaság között 2018-ban létrejött, biztonsági nyomtatók beszerzésére vonatkozó szerződés…

Közélet

Pótfelvételi az esztergomi Balassában

Az Esztergomi SZC Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskolája rendkívüli felvételi eljárást (pótfelvételit) hirdet turizmus-vendéglátás ágazatban a szakképző iskolai képzésben.

Tudomány

722 ezer új koronavírusos esetet regisztráltak a világon egy nap alatt

A járvány áldozatainak a száma 13 ezerrel nőtt az elmúlt napon.

 

Kategória ajánló