António Guterres hírek

Politikus › António Guterres

Klímakutató: kétféle módon kerülhetjük el a katasztrófát

19.07.02 23:59

A klímakutató szerint az emberiség kétféle módon tud cselekedni a klímakatasztrófa elkerülése érdekében: fékezni a változást, vagyis drasztikusan csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását és alkalmazkodni hozzá, megpróbálni…

A gyűlöletbeszéd terjesztése elleni új szinten lépnének fel Új-Zélandon

19.05.13 14:49

„A gyűlöletbeszéd futótűzként terjed a közösségi médiában. El kell oltanunk ezt a tüzet” – mondta António Guterres ENSZ-főtitkár a christchurchi an-Núr mecsetben.

ENSZ-főtitkár: Futótűzként terjed a gyűlöletbeszéd

19.04.02 14:06

A gyűlöletbeszéd futótűzként terjed a közösségi médián keresztül – jelentette ki kairói látogatása során António Guterres ENSZ-főtitkár kedden.

Kiáll a nemzetközi közösség az alternatív venezuelai vezető mellett

19.03.29 19:06

Aggódik a venezuelai ellenzékkel szembeni lépések miatt António Guterres ENSZ-főtitkár - közölte szóvivője, Farhán Hak pénteken, egy nappal az után, hogy a venezuelai kormányzat 15 évre eltiltotta közhivatal viselésétől a venezuelai ellenzéki…

Az ENSZ-főtitkár nem kezdeményezhet nemzetközi vizsgálatot a Hasogdzsi-ügyben

19.01.19 08:15

Saját jogkörében nem kezdeményezhet vizsgálatot Dzsamál Hasogdzsi meggyilkolt szaúdi újságíró ügyében - közölte pénteken António Guterres ENSZ-főtitkár újságírókkal New Yorkban.

Hasogdzsi-ügy: Az ENSZ-főtitkárt “mélyen felkavarta” az újságíró halálának híre

18.10.20 10:15

António Guterres ENSZ-főtitkárt "mélyen felkavarta" a hír, hogy Rijád szombati beismerése szerint meghalt Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságíró Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusán - áll az ENSZ által a szaúdi beismerést…

A(z) "António Guterres" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

ENSZ: Több mint 12 ezer gyereket öltek vagy nyomorítottak meg tavaly

Fegyveres konfliktusokban több mint 12 ezer gyereket öltek vagy nyomorítottak meg 2018-ban – áll António Guterres ENSZ-főtitkár kedden közzétett jelentésében.

Közélet

Trópusi vihar nehezíti a károk felszámolását a Bahamákon

A helyszínen tartózkodó ENSZ-főtitkár arról beszélt, hogy még sosem látott ehhez hasonló pusztítást.

Ország

Tíz évet tölthet iráni börtönben egy fiatal pár, csak mert a vakációjuk alatt drónt reptettek

Igen komoly kalamajkába keveredett két utazó blogger Iránban. A dolog iróniája: a párnak épp az volt a célja, hogy megnyugtassák követőiket, olyan országokba is nyugodtan el lehet utazni, amelyeknek rosszabb a hírneve.

 

Kategória ajánló