Antiszemitizmus hírek

Közélet › Antiszemitizmus

Afrikából üzent Pekingnek Ursula von der Leyen

19.12.10 20:35

Az unió készülő Afrika-stratégiájáról ­Szijjártó Péter is beszélt tegnap Brüsszelben. Magyarország elsősorban gazdaságfejlesztést, illetve a biztonsági helyzet javítását várja a dokumentumtól.

Corbyn elbeszélgetne a brit főrabbival

19.11.27 13:16

Canterbury érsekét is kerekasztal beszélgetésre invitálta nem sokkal azután, hogy a zsidó vezető aggodalmának adott hangot a Munkáspártban eluralkodó antiszemitizmus miatt.

Méregkeverők

19.11.26 09:17

Aki ebben az országban arra a hazug ostobaságra vetemedik, hogy egy zsidót plakátol ki a nemzet ellenségeként, az vagy nem normális, és – legkevesebb – nem ismeri a történelmünket, vagy politikai ámokfutó és méregkeverő. Sokszor leírtuk már ezt a…

Növekvő antiszemitizmus: Nyugat-Európában már félnek a zsidók

19.08.30 23:12

Egyre többen arra hívják fel a figyelmet, hogy újjáéledt az antiszemitizmus, ám ezúttal a balliberális oldalon. Miközben a baloldaliak, és a liberálisok támogatják a migrációt, addig élesen elítélik Izraelt.

Merkel a Hitler elleni sikertelen merénylet évfordulóján üzent

19.07.20 20:18

A német kancellár a gróf Stauffenberg és társai által Adolf Hitler elleni sikertelen merénylet 75. évfordulójáról emlékezett meg, hangsúlyozva, hogy Németországban a szélsőjobb elleni fellépést az ismert történelmi előzmények után minden eszközzel…

A(z) "Antiszemitizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Antiszemitizmus visszafogását célzó rendeletet írt alá Trump

Az egyetemeken és főiskolákon kedvezőtlen légkör veszi körül a zsidó vallású hallgatókat.

Ország

Meghalt Gershon Kingsley, az elektronikus zene egyik úttörője

Családja Facebookon jelentette be, hogy 97 éves korában meghalt az elektronikus zene egyik legnagyobb hatású úttörője, Gershon Kingsley, írja az index.hu. Kingsley 1922 október 28-án, Bochumban született Götz Gustav…

Ország

Feloszlatta magát az izraeli parlament, és új választást írt ki

Izrael történetében először rendeznek 12 hónapon belül háromszor parlamenti választást, ennek oka, hogy a kormányfőjelöltek nem tudtak kormányt alakítani.

Közélet

Harminc határsértőt fogtak el Csongrád megyében

A rendőrök az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Kategória ajánló