Anthony Bourdain hírek

Ismert személy › Anthony Bourdain

Több mint kétszázharmincezer dollárért kelt el a néhai Anthony Bourdain sztárséf kedvenc konyhakése

19.11.12 09:28

Több mint kétszázharmincezer dollárért kelt el a néhai Anthony Bourdain amerikai szárséf kedvenc konyhakése azon az online aukción, amelyen az amerikai sztárséf több mint 200 személyes tárgyát árverezték el.     Az aukció szervezői mintegy…

Valaki átszámítva 70 millió forintot adott Anthony Bourdain késéért

19.11.10 16:19

Több mint kétszázharmincezer dollárért kelt el a néhai Anthony Bourdain amerikai szárséf kedvenc konyhakése azon az online aukción, amelyen az amerikai sztárséf több mint 200 személyes tárgyát árverezték el.

A világhírű séfnek elárverezik a személyes tárgyait

19.09.20 12:04

Anthony Bourdain sztárszakács hagyatékának jelentős részét bocsájtják aukcióra októberben. A befolyó összeg jelentős részét ösztöndíjba fektetik.

Mit adott nekünk Anthony Bourdain sztárséf?

19.06.25 20:05

A világ száz országában járt, és úgy tudott enni és örülni az életnek, mint senki más. Meg persze kedvet csinálni az ételhez és az élethez. Anthony Bourdain egy éve halt meg, ma lenne a születésnapja. Ez a nap mától a #Bourdainday.

A(z) "Anthony Bourdain" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Több mint kétszázharmincezer dollárért kelt el a néhai Anthony Bourdain sztárséf kedvenc konyhakése

Több mint kétszázharmincezer dollárért kelt el a néhai Anthony Bourdain amerikai szárséf kedvenc konyhakése azon az online aukción, amelyen az amerikai sztárséf több mint 200 személyes tárgyát árverezték el.     Az…

Életmód

A titok, amitől a Nagyi húslevese annyira finom

Ahány ház annyi húsleves recept, mindenkinek van egy kis apró titka, amitől a húslevese igazán finom lesz. Összegyűjtöttünk neked néhány trükköt és titkot mi is, hogy te is olyan finom húslevest tudjál főzni, mint a Nagymamád.

Ismert személy

Ország

Pink és kisfia is elkapták a koronavírust, de már jól vannak

A zsidó származású amerikai popsztár egymillió dollárt adományozott a betegség elleni harcra.