Annegret Kramp-Karrenbauer hírek

Politikus › Annegret Kramp-Karrenbauer

Mestertervvel lenne kancellár a CDU elnöke?

19.05.18 08:31

Bizalmas értesülések szerint Merkelt Brüsszelbe küldené Annegret Kramp-Karrenbauer az EP-választások után, igaz, Merkel nem önként tenné ezt.

Küszöbön áll a Fidesz búcsúja a Néppártból

19.05.07 00:00

Vezető német konzervatív politikusok szerint a Fidesz hamarosan ki fog válni az Európai Néppártból. Ezek a vélemények azután erősödtek fel, hogy Orbán Viktor az olasz Liga és az osztrák Szabadságpárt vezérét is fogadta a napokban, és azt mondta, hogy…

Weber: Orbánnak kell döntenie arról, hogy marad-e

19.05.04 10:45

Az Euronews riportere megkérdezte Manfred Webert arról, amit Annegret Kramp-Karrenbauer a CDU elnöke mondott, hogy „ha Orbán még inkább eltávolodik az EPP-től, nem lesz visszaút számára és a Fidesz számára”. „Világos az Európai…

Egyre többen kérdőjelezik meg a CDU jelenlegi irányvonalát

19.04.04 08:53

Mind többen bírálják Annegret Kramp-Karrenbauer pártelnököt amiatt, mert egyre több gesztust tesz a konzervatívok számára. (Külföld)

A(z) "Annegret Kramp-Karrenbauer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Merkel félresöpörné saját utódját a CDU-ban

Sajtóinformációk szerint Angela Merkel kancellár elbizonytalanodott abban, hogy eddigi jelöltje, Annegret Kramp-Karrenbauer alkalmas lenne a kancellári posztra.

Politikus

Egyre több helyi politikust ér támadás Németországban

Walter Lübckét, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusát június 2-ra virradóra holtan találták családi háza kertjében. Kézi lőfegyverrel, közvetlen közelről leadott fejlövés oltotta ki az életét. 

Politikus

Fidesz: Soros György továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást

Meg akarják buktatni a nemzetállamokat, hogy a bevándorlást menedzseljék – fogalmazott ki Halász János.

Közélet

Századvég: Érvényesülhetnek a visegrádi országok érdekei

Az EU-s tisztújítás ügyében összehívott rendkívüli EU-csúcson „tiszta lap kezdődhet”, mert Weber néppárti jelölt magával rántotta az egész csúcsjelölti rendszert és a másik két csúcsjelöltet is.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló