Anne Frank hírek

Ismert személy › Anne Frank

Anne Frank nélkül nincs holokauszt-emlékmű Amszterdamban

20.09.26 09:34

A héten rakták le az alapkövét az egy év múlva elkészülő új holokauszt-emlékműnek, amely az ismeretlen roma és zsidó áldozatokra emlékeztet majd.

Anne Frank-nap volt Németországban

20.06.12 19:40

Anne Frank-napot tartottak pénteken több száz németországi iskolában a naplója révén világhírűvé vált holokausztáldozat születésének évfordulója alkalmából.

Több millióan nézik Anne Frank naplóját a videómegosztón

20.04.19 18:10

Óriási népszerűségnek örvend a fiatalok körében az Anne Frank naplója alapján készült videonapló-sorozat a YouTube-on – közölte csütörtökön az amszterdami Anne Frank Ház. A múzeum szerint az 5-10 perces epizódokat több mint 1,5 milliószor…

Óriási népszerűségnek örvend a fiatalok körében Anne Frank videónaplója

20.04.16 18:13

Óriási népszerűségnek örvend a fiatalok körében az Anne Frank naplója alapján készült videonapló-sorozat a YouTube-on - közölte csütörtökön az amszterdami Anne Frank Ház.

Kortárs táncszínház online, Gálffi Lászlóval – Kislányom, Anne Frank

20.04.10 08:55

A Kislányom, Anne Frank című előadást, a Budapest Táncszínház és a Nemzeti Táncszínház közös produkcióját Földi Béla koreografálta, melynek prózai főszereplője Gálffi László. Négy évvel ezelőtt láttam a MOMkult-ban a Kislányom, Anne Frank…

Kettős premier volt az Operettszínházban

20.02.19 09:53

Magyarországon először mutatták be színpadon az Anne Frank naplójá-t és A képfaragó-t.

A(z) "Anne Frank" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Anne Frank nélkül nincs holokauszt-emlékmű Amszterdamban

A héten rakták le az alapkövét az egy év múlva elkészülő új holokauszt-emlékműnek, amely az ismeretlen roma és zsidó áldozatokra emlékeztet majd.

Ország

Karakas és Naji a bronzéremért küzdhet

Karakasra holland, Najira pedig üzbég, vagy portugál ellenfél vár a bronzmeccsen.

Márka

A magyar tudomány ünnepe – idén online közvetítik az előadásokat

A magyar tudomány ünnepe alkalmából ebben az évben is számos ismeretterjesztő előadással várják a közönséget a szervezők november 3. és 30. között. A rendezvénysorozat idén az online térbe költözik, az előadásokat…

Közélet

Német támogatás holokauszttúlélőknek

Rendkívüli támogatást kaphatnak a holokauszt túlélői a német államtól a koronavírus-világjárvány miatt - írták német lapok hétfőn.

 

Kategória ajánló