Angola hírek

Ország › Angola

Sikkasztásért csukták le 5 évre a volt angolai elnök fiát

20.08.14 20:01

Öt év börtönt kapott a volt angolai elnök fia, a 42 éves José Filomeno dos Santos, mert 500 millió dollárt (146 milliárd forintot) sikkasztott el egy állami alapból, és a pénzt svájci magánbankszámlára utalta.

Szijjártó: mindkét ország érdeke a magyar-angolai együttműködés fejlesztése

20.07.10 11:58

Szijjártó arra is kitért, hogy angolai kollégája köszönetet mondott, amiért a magyar kormány 50 angolai diák számára biztosít ösztöndíjat magyar egyetemeken.

Angola várja a magyar fejlesztéseket

20.07.10 11:31

Elsősorban az informatika, a digitális kormányzás és a vízgazdálkodás területén.

Holtan találták otthonában az angolai korrupciós botrány egyik központi vádlottját

20.01.23 18:16

Holtan találták lisszaboni otthonának garázsában Nuno Ribeiro da Cunhát, aki a nagyszabású angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottja. A helyi rendőrség közleménye szerint a 45 éves férfi öngyilkosságot követhetett el.

Öngyilkos lett az angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottja

20.01.23 18:04

Holtan találták a nagyszabású angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottját Lisszabonban, valószínűleg öngyilkosságot követett el - közölte a helyi rendőrség csütörtökön.

Holtan találták az angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottját Lisszabonban

20.01.23 17:13

A hatóságok szerint minden jel arra mutat, hogy Nuno Ribeiro da Cunha felakasztotta magát. A férfi az Eurobic banknak dolgozott, aminek a legnagyobb részvényese a volt angolai elnök lánya, Isabel dos Santos volt.

A(z) "Angola" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Sikkasztásért csukták le 5 évre a volt angolai elnök fiát

Öt év börtönt kapott a volt angolai elnök fia, a 42 éves José Filomeno dos Santos, mert 500 millió dollárt (146 milliárd forintot) sikkasztott el egy állami alapból, és a pénzt svájci magánbankszámlára utalta.

Nagyvilág

Megkezdte vándorlását az egyetlen magyar jeladós szalakóta - Már ilyen messze jár

Eleven idén már ötödször indult el Afrikába, hogy átvészelje a hideget.

Ország

Online térben született darab nyitja az idei Egri Stúdiószínházi Táncfesztivált

A házigazda GGTánc Eger és Roberto Galvan argentin koreográfus online térben született közös produkciója nyitja az idei országos stúdiószínházi táncfesztivált Egerben – jelentette be a szeptember 23. és 27. között sorra kerülő esemény…

Politikus

Hadházy Ákos fényképpel igazolná, hogy Szijjártó rendőrségi helikopterrel ugrott le Szekszárdra ebédelni, a tárca hallgat

A homályos fotót egy inkognitóját megőrizni kívánó szemtanú készítette, aki azt állítja, a külügyminiszter a Bodri borászatnál ebédelt fideszes politikusokkal és üzletemberekkel.

 

Kategória ajánló