Angelina Jolie hírek

Ismert személy › Angelina Jolie

Hamarosan érkezik Angelina Jolie új filmje, igencsak jónak ígérkezik

21.04.07 17:16

Hamarosan a nagyközönség számára is látható lesz Angelina Jolie legújabb filmje, ami az előzetes alapján igen erősnek ígérkezik.

Lenyűgöző: hírességekké sminkeli magát ez a lány

21.03.22 17:52

Imádja az Instagram azt a sminkest, aki napi 12 órát tölt azzal, hogy hírességekké maszkírozza magát. A lány átalakult már Cherré vagy Angeline Jolie-vá is.

Angelina Jolie hazudik - Mindent tagad a szemtanú, aki látta, mi történt fiával

21.03.21 06:03

A 21. század elsőszámú hollywoodi szexszimbóluma a vádak kereszttüzébe került, és most a fél világ azt tippelgeti, hogy vajon tényleg bántotta a csaladját vagy sem. Az exneje, Angelina Jolie ugyanis azt állítja, hogy Pitt családon belüli erőszakot követett…

Újabb fordulat: Maddox Brad Pitt ellen vallott

21.03.19 17:19

Tegnap derült fény rá, hogy Angelina Jolie bizonyítékokat nyújtott be a bíróságon, amelyek alátámasztják, hogy Brad Pitt 2016-ban fizikailag bántalmazta legidősebb örökbefogadott gyermeküket, Maddox-ot.

A(z) "Angelina Jolie" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Akik az életemre törnek előzetes: Angelina Jolie-t sem bérgyilkosok, sem egy erdőtűz nem állíthatja meg!

Angelina Jolie egy egy egykori tűzoltót alakít Taylor Sheridan új neo-westernjében. A tavasszal debütáló film előzeteséből kiderül, hogy megint bőven lesz mit eloltania.

Ismert személy

Brad Pittet tolószékben fotózták le: egészségileg nincs most minden rendben nála

A sztárvilág egyik legnépszerűbb alakja nehéz napok előtt áll, de szerencsére a gyógyulás gyors lehet.

Ismert személy

Jennifer Aniston anya lesz? Ezt híresztelik a Jóbarátok színésznőjéről

A napokban elterjedt a pletyka, miszerint Jennifer Aniston nagy bejelentést tett volt kollégái előtt a Jóbarátok különkiadásának forgatásán.

Gazdaság

Csaknem 17 millió dollár bevétellel zárult a Sotheby's digitális műalkotásokat kínáló aukciója

A The Fungible Collection elnevezésű árverés egyik legizgalmasabb tétele a mindössze egyetlen pixelből álló The Pixel nevű NFT volt, amelyet 1,36 millió dollárért vásárolt meg valaki csaknem másfél órányi licitharc után. Az…

 

Kategória ajánló